Program


VI. Gere Jazz Fesztivál / Napijegy péntek
2

VI. Gere Jazz Fesztivál / Napijegy péntek

Franciás dallamok, provence-i hangulat és minőségi borkínálat a VI. Gere Jazz Fesztiválon. Indítsd Villányban a nyarat!  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 9. péntek, 16:00

Napfényben megcsillanó borospohár, inspiratív villányi panoráma, légies atmoszféra és markáns jazz dallamok - Június 9. és 10. között startol a Gere Jazz Fesztivál, a villányi Gere Attila Pincészet birtokán. Indítsd a nyári szezont stílusosan, inspiratív környezetben, a világhírű Nouvelle Vague és kiváló hazai fellépők társaságában!

 

Június 9. és 10. között, hatodik alkalommal nyitja meg kapuit a Gere Jazz Fesztivál Villányban, a Gere birtokon. Míg az idei Gere Jazz új arculati elemekkel gazdagodott, addig a szervezők változatlanul színvonalas nemzetközi és hazai fellépő gárdával várják azokat a látogatókat, akik igazi provence-i hangulatban szeretnék eltölteni június második hétvégéjét. A 2017-es Gere Jazz külföldi sztárfellépője nem más, mint a párizsi Nouvelle Vague, aminek kifinomult és franciásan stílusos zenei univerzuma ideális esti programnak minősül azoknak, akik a nyár elejét oldott és elegáns atmoszférában, egy pohár zamatos bor és minőségi zene társaságában képzelik el. Hazai fellépők terén sem elhanyagolható az idei repertoár, hiszen a fesztiválozók mesés környezetben, a napsütötte Villány szívében élvezhetik a magyar jazz és könnyűzene legjobbjait. Miután az odalátogató felfedezte a mesebeli környéket és koccintott a nyár első igazán hűsítő fröccsével, két estén keresztül olyan fellépők közül válogathat, mint Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Váczi Eszter & Quartet, Sena, a Pankastic! vagy éppenséggel a Snétberger & Stockhausen duó. A két napos fesztivál gasztronómiai élményeit a Mandula Étterem biztosítja, ami a Gere Attila Pincészettel összefogva olyan kulináris élményekre invitálja a bor és jazz szerelmeseit, amelyek garantáltan megalapozzák a nyárindulót.

További információk: www.gerejazz.hu

JÚNIUS 9. PÉNTEK

18.00 - Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint

20:00 – Váczi Eszter & Quartet

22.00 – Sena

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

BIZARRRRR!

RaM-ArT Színház

Gyere, lépj be a misztikum kapuján, hogy eléd táruljon az a bizarr világ, melyben Lucia kalauzol át egy sokszínű éjszakán.…

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!