Program


Vau és Miau
4

Vau és Miau

A Portéka Színpad vendégjátéka 3– 103 éveseknek  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 6. vasárnap, 11:00

Vau és Miau

A mesejáték élő szereplői, Aladár kutya és Micó cicó barátságos torzsalkodásain mulathat a közönség. A keretjátékon belül három, jól elkülönülő orosz mese elevenedik meg, mint pl. az „Alma„ vagy az „Okoska botocska„. A süni, nyuszi, medve és a pék történetei a gyerekek kedvenceivé válnak.

A Portéka Színpad gyermekműsorok készítésével, előadásával foglakozik. Az elmúlt 17 év alatt nemcsak eredeti szakmánk (színészek vagyunk) gyakorlásával, hanem egyre nagyobb invencióval, odaadással, szakmai tudással való megvalósítással, sőt a pedagógia személyiségformáló erejének sokoldalú alkalmazásával nemcsak önfeledt, hanem hasznos időtöltést nyújtottunk gyermekek több tízezres táborának. A Portéka Színpad alapkoncepciója, hogy a 3-12 évesig célzott korosztály egyetlen tagja se unatkozzon az előadások egyetlen percében sem. Ezért van az, hogy az „élőszínházi” részeket megszakítja egy-egy bábjáték.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!