Program


Varnus Xaver Bachot játszik a kőbányai Szent László műemléktemplomban

Varnus Xaver Bachot játszik a kőbányai Szent László műemléktemplomban

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 31. vasárnap, 20:00

Varnus Xaver Bachot játszik a kőbányai Szent László műemléktemplomban

Varnus Xaver a világjárvány előtt adta utolsó koncertjeit Magyarországon. A legendás orgonaművész a járvány közben az Atlanti-óceán kanadai partján egy XIX. századi templomot vásárolt, felépíttetett benne egy fantasztikus koncertorgonát, és létrehozott egy nemzetközi orgonafesztivált, amelyen fellépési lehetőséget biztosít a világ orgonaművészeinek, nagyhírűeknek és szépreményű ifjú tehetségeknek egyaránt. Varnus Xaver Bach-koncertfilmje, amelyben a Berlini Dóm nagyorgonáján játszik, a maga 11 milliós YouTube-nézettségével a zenetörténelem legnézettebb orgonafelvétele lett 2021-ben. Játékáról ezt mondta Mark Wigmore, Kanada klasszikus zenei rádiója, a New Classical FM zenekritikusa: “E legendás orgonavirtuóz egyaránt képes megtölteni monumentális katedrálisokat és hatalmas koncerttermeket. Közismerten újszerű és izgalmas stílusával játssza Bach zenéjét, amellyel képes megszólítani a fiatalabb korosztályokat is. A 21.század orgonazenéjének egyik legmeghatározóbb alakja.”

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!