Program


Várkert JÓGA - Ashtanga jóga Szalóki Ágival

Várkert JÓGA - Ashtanga jóga Szalóki Ágival

"A jógára, mint mozgásformára, 9 évvel ezelőtt találtam rá. A jóga mozgásos meditáció, amely kiváló eszköz a test-lélek-szellem harmonikus működésének eléréséhez, az önismeret elmélyítéséhez.A hazai testedzés kultúrában jellemzően az erő növelése a cél.A jóga azonban nemcsak erőssé, rugalmassá is tesz,s e két tulajdonság egymást jól kiegészítve nagy hasznára válik a gyakorló életében.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 6. hétfő, 19:00

"Nem vagyok képzett ashtanga jógaoktató, csak gyakorló. Ezért hatványozottan nagy felelősség, hogy egyetlen alkalommal mégis kiállok, és közös gyakorlásra invitállak benneteket. Örömmel mondtam azonban igent a Várkert Bazár felkérésére, mert szívesen adom át a 9 év alatt megszerzett tudásom." Szalóki Ági

Kezdőknek ajánljuk!

A Várkert jógára szóló a jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 óra időtartamra (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. 

Kérjük jógamatracot, kényelmes, mozgásban nem akadályozó ruhát és vizet hozz magaddal, amennyiben teheted már jógaöltözetben érkezz. 

Gyertek párban/párosan, hozz magaddal egy barátod is – csak online érvényesíthető kedvezmény! 2 db jegy vásárlása esetén 10% kedvezményben részesülsz!

Érkezés: 18.00-tól a Testőrpalotán keresztül

Az jóga óra hossza kb. 90 perc

Rossz idő esetén kérjük, az óra megtartásával kapcsolatban, tájékozódj a Várkert Bazár weboldalán (www.varkertbazar.hu).

Elmaradt jógaóra esetén aznap a jegyek visszaváltására a helyszínen nincs lehetőség. A jegy a következő órára automatikusan érvényes. Amennyiben az új időpont nem megfelelő Neked, írj az info@varkertbazar.hu-ra az online jegyek visszaváltásáról. A Várkert Bazár jegypénztáraiban megvásárolt jegyeket az előadás dátumától 16 napon belül váltható vissza a Déli Palota jegypénztárában.

A házirend itt érhető el.

 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kövessen minket!


További ajánlataink


WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!