Program


Útibeszámolók - Brazília – A karneválok földjén - Előadó: Mátai András

Útibeszámolók - Brazília – A karneválok földjén - Előadó: Mátai András

„Latin-Amerikába egyszer és végérvényesen beleszerettem. Kezdődött ez egy két éves kolumbiai kinn tartózkodással, amiről már meséltem egyszer az Eötvös10 sorozatában. Ez alkalommal a szomszédos Brazíliába látogatunk.
Samba, bikinis lányok, forró hangulat…"

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 23. csütörtök, 18:30

Brazília – A karneválok földjén

Előadó: Mátai András, az utazgatok.hu blog szerzője és alapítója

„Latin-Amerikába egyszer és végérvényesen beleszerettem. Kezdődött ez egy két éves kolumbiai kinn tartózkodással, amiről már meséltem egyszer az Eötvös10 sorozatában. Ez alkalommal a szomszédos Brazíliába látogatunk.
Samba, bikinis lányok, forró hangulat…
A karnevál szóról nagy valószínűséggel mindenkinek a riói karnevál ugrik be elsőként. A riói karnevál viszont csak egy a sokból. Két egymást követő évben nekem három különböző helyen is volt szerencsém a helyiekkel fergeteges módon ünnepelni. Voltunk egy kisvárosban Brazília mélyén, ahol több tízezer fiatal mulatott együtt, de voltunk a világ legnagyobb és legőrültebb karneváljának aposztrofált Carnaval de Salvador de Bahia-n is, ahol két teljesen más világ találkozott, szó szerint egy kordonnal elválasztva egymástól. Aztán persze ellátogattunk a riói karneválra is, ahol egyik nap Copacabana forró homokjában buliztunk, másnap pedig a karneválok stadionjában, a Sambadrome-ban. Az előadáson a karneváli élményeken kívül rengeteg kalandot és érdekességet is megosztok a helyiekről és az egész országról. Sőt, néha, egy-egy gondolat erejéig még Kolumbiába is visszakanyarodunk.”

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!