Program


Utazás a világ körül a 100 Tagú Cigányzenekarral

Utazás a világ körül a 100 Tagú Cigányzenekarral

A legendás cigányzenekar Budapesten 2023-ban kizárólag nyáron a Margitszigeten, valamint decemberben a Budapest Kongresszusi Központban lép fel teljes létszámban, 100 zenésszel. Minden alkalommal lenyűgözi a közönséget az élmény, mikor a 100 tag együtt lép színpadra és kezdi el játszani a várva-várt, népszerű dalokat.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 17. csütörtök, 20:00

Utazás a világ körül a 100 Tagú Cigányzenekarral
(esőnap: augusztus 18.)

A 100 tagú cigányzenekar koncertje monumentális és egyedülálló élmény minden alkalommal, mikor közösen láthatjuk és hallhatjuk őket. A patinás együttes maga a csoda, a kincs. Nem véletlen, hogy 2014-ben bekerültek a Hungarikumok Gyűjteményébe, azok közé a kincseink közé, melyeknek fő jegyei a nemzeti érték. Ezt az értéket őrzi és ápolja a Margitszigeti Színház, ahol ismét átélheti a közönség ezt a csodát.

Komolyzenei művek mellett tradicionális magyar cigánymuzsikát, magyar nótát játszanak, a műsor lenyűgöző és megunhatatlan.

„Mindig gondosan figyelek a repertoár összeállításakor, hogy magyar és cigány zeneszerzők darabjai legyenek a műsoron, illetve magyaros és cigányos dallamok felhasználásával íródott külföldi zeneszerzők művei is, mint például Monti csárdása, Brahms magyar táncai, vagy Sarasate Cigányosan című műve.” -mondta Beke Farkas Nándor, a 100 Tagú Cigányzenekar elnöke.

Fotó: Hetessy-Németh Tünde

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!