Program


ŰRDÖNGÖLŐK - Rutkai Bori Banda

ŰRDÖNGÖLŐK - Rutkai Bori Banda

A Rutkai Bori Banda Sárkányjárgánya meghódította az eget, a Pizsamátorral a tengereken kalandozhattunk, a zenekar harmadik lemeze pedig még távolabbi; űrbéli tájakra kalauzol bennünket.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 10. péntek, 11:00

A Pörgettyű nevű kisbolygón, közvetlenül a Zsebtenger ezüstkavicsos strandján csillogó diszkó várja a kozmosz apraját és nagyját. Hatalmas tejúthajókon, színpompás, repülő csészealjakon, szárnyas picikliken érkeznek az Űrcsűrbe a táncos lábú Űrdöngölők. Dj Bácsi pörgeti a bakelitlemezeket; harsog a robotfalvi trappolós, kvartyognak a fánkitáni rugózós guminóták, sutyorognak a Qpi-szigetek varázsénekei, kinyílnak a dzsungelszerenádok pirosló hangszirmai. A legkülönösebb dalok pedig egy Föld nevű, titokzatos bolygóról érkeznek. Az Űrcsűr híre messzi-messzi galaxisokig is elér és idecsalogatja régi barátainkat is: Nyúl Ubul, Űr Lajos, a Békalepke és a Sárkányjárgány az Űrhering társaságában kelnek útra. Indul a visszaszámlálás, és már repül is az egész család a csillagok felé!

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A nulladik perc ősbemutató, csodás látványvilágot és igazi sztárparádét ígér. Udvaros Dorottya, Grisnik Petra, László Lili, Pataki Ferenc, Rohonyi Barnabás, Ficzere Béla játsszák a fordulatos komédiát.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!