Program


UPeramesék Papagénóval - zenés gyerekelőadás

UPeramesék Papagénóval - zenés gyerekelőadás

UP-era mesék Papagenoval
Operakoncert gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 30. vasárnap, 10:30


Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai, és a Budapesti Fesztiválzenekar Kakaókoncertjei után, most az újpesti UP rendezvénytérben várja a családokat.
Az előadásokon a gyerekek találkozhatnak sőt együtt játszhatnak, énekelhetnek  Papagénoval ( Hábetler András) és sok más híres operahőssel ( FareMido Operatársulat tagjai ), közben megismerkednek Mozart, Händel, Rossini, Donizetti,  Verdi és más zeneszerzők legnépszerűbb operáival.
Ha igényes, tartalmas és szórakoztató hétvégi programot keres, és nem bánja, hogy gyermeke közben megszereti a klasszikus zenét és az operát, akkor jöjjenek el együtt a FareMido Operatársulat gyermekkoncertjére!
Mert nem lehet elég korán kezdeni!

Ajánlatunk


2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!