Program


Új Harmónia Fúvósegyüttes Hangversenye

Új Harmónia Fúvósegyüttes Hangversenye

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 10. vasárnap, 19:00

Az Új Harmónia Fúvósegyüttes egy igazán ünnepi hangulatú, különleges koncertre készül 2017. december 10-én, a Belvárosi Szent Mihály Templomban. A klasszikus zene mellett helyt kap a hagyomány, a magyar karácsony hangulata, vendég a Bihari János Táncegyüttes és Művészeti Iskola Gyermekcsoportja.

Az 1999-ben alakult zenekar nem csak olyan jól ismert műveket szólaltat meg, amelyeket kifejezetten fúvós hangszerekre írtak, hanem igyekszik más zenei eszközökön megszólaltatott darabokat is modern köntösbe bújtatni, megújítani, illetve átültetni az általuk képviselt hangszercsoportra. Az együttes rendszeres fellépője a hazai és nemzetközi hangversenytermeknek, fesztiváloknak. A kamarazenei műfajból adódóan otthon van a kastélyok dísztermeiben, templomokban. Hagyományteremtő a Nemzeti Botanikus Kertben  tartott  Szent Iván-éji koncertjük – így várhatóan a mostani, decemberi előadásukon is páratlan élményre készülhetünk. Fúvós átiratban felcsendülnek majd a jól ismert dallamok olyan híres zeneszerzőktől, mint Bach, Mozart, Händel, Druschetzky. Ott Rezső Karácsonyi Köszöntők című műve a kilenc tagú fúvósegyüttesre és a táncos-énekes gyerekekre íródott.

December 10-én érdemes lesz ellátogatni a Belvárosi Szent Mihály Templomba: ez a koncert akár egy tökéletes karácsonyi ajándék is lehet kicsiknek és nagyoknak is egyaránt.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Kövessen minket!


További ajánlataink


Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!