Program


UGYE TE IS AKAROD? - Zene, jókedv, emlékek - Retro buli Csonka Andrással - élő zenekaros koncert

UGYE TE IS AKAROD? - Zene, jókedv, emlékek - Retro buli Csonka Andrással - élő zenekaros koncert

Csonka András élőzenekaros bulija.
A zene és a jókedv garantált! 40 év slágerei egyetlen estén.
A jelszó: retro minden mennyiségben!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 11. csütörtök, 20:00

"Én is piciként  kezdtem, ahogy te. Csakhogy én felnőttként is valahogy Pici lettem. Mindig is voltak álmaim. Szerencsére sokat valóra válthattam, hiszen színész lettem, az ország jónéhány színpadán megfordultam prózai és zenés szerepekben, kipróbálhattam a műsorvezetést, sőt táncra perdülhettem a Szombat esti lázban. Na és a gyerekkori álom, hogy saját lemezem lehessen, többszörösen sikerült, és az, hogy mind arany és platinasiker lett Neked is köszönhetően, már csak hab a tortán. Ha rólam csak annyi jut eszedbe, hogy Ding-dong, akkor is szeretlek. 2020-as álmom, hogy élő zenekarral csapjunk egy óriási bulit, ami zene is, jókedv is, de mindenképpen retro. A legnagyobb álmom, hogy Te is ott legyél, és érezzük jól magunkat néhány órán át!  Ugye, Te is akarod?" (Csonka András)

Ajánlatunk


A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Jótékonysági koncert a tiszta lélegzetért

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A Budafoki Donhnányi Zenekar jótékonysági koncertje a Tüdőgyógyászati Alapítvány javára, a szerencse forgandóságát, a szerelem múlandóságát hirdető lírai, tréfás, pajzán,…

NYÁRI KÁROLY - SZÓLÓ ZONGORA KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Egy zongora és egy hang, amely betölti a koncerttermet Nyári Károly egyedülálló Szóló zongora koncertjén 2024. június 1-én a Kongresszusi…

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!