Program


TŰZLILIOM - táncjáték egy részben - a Nagyerdei Szabadtéri Játékok produkciója

TŰZLILIOM - táncjáték egy részben - a Nagyerdei Szabadtéri Játékok produkciója

Wass Albert A funtineli boszorkány című nagy sikerű regénye a Debreceni Népi Együttes vadonatúj táncszínpadi változatában.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 9. csütörtök, 20:00

A 2021. évi Nagyerdei Szabadtéri Játékok leglátványosabb táncszínházi ősbemutatója.

Wass Albert A funtineli boszorkány című nagy sikerű regénye a Debreceni Népi Együttes vadonatúj táncszínpadi változatában.

A misztikus táncjáték Nuca, az erdélyi tündér-boszorkány felnőtté válásának, illetve önnön varázserejére és tragikus sorsára való párhuzamos ébredésének titokzatos történetét meséli el a Debreceni Népi Együttes mintegy hetvenfős társulata és a több nívódíjjal is elismert Bürkös zenekar közreműködésével.

Hercz Vilmos, az Együttes Népművészet Ifjú Mestere-díjas rendező-koreográfusa – a Tizenhárom almafa és Széki tánchistóriák a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon a korábbi években bemutatott, majd belföldön és külföldön is egyaránt nagy sikerrel játszott táncszínpadi produkcióit követően – ezúttal egy autentikus székely, magyar, cigány és román zenei stílusokból és táncokból építkező, a történelmi Magyarország tájegységeit és népi kultúráit akusztikus és vizuális síkon is termékenyen ötvöző, egész estés táncszínházi előadást álmodott meg.

A tavaly 70 éves jubileumát ünneplő debreceni együttes legújabb nagyszínpadi bemutatóját a tőlük megszokott fergeteges karakter- és össztáncok, valamint kézműves gondossággal elkészített, vadonatúj viseletek színpompás kavalkádja is jellemzik majd.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!