Program


Transform Quintet / CAFe 2018

Transform Quintet / CAFe 2018

20. születésnapjuk alkalmából pályafutásuk zenei anyagának legjavából válogatnak, valamint új, korábban nem hallott dalokkal és meglepetésvendégekkel is készülnek.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 18. csütörtök, 20:00

Transform Quintet

A Transform Quintet egyéni, invenciózus zenét játszó jazzformáció. Progresszív zenei világuk elementáris és fiatalos, egyszerre idézi a fúziós jazz, a mainstream és az elektronikus zenei áramlatok legjobb hagyományait, és bevallottan inspirálja a filmzene és az európai klasszikus romantika zeneszerzőinek öröksége is.

A tagok szinte együtt kezdték zenei pályafutásukat, az elmúlt 20 évben pedig a kvintett a hazai jazzélet egyik meghatározó alakulatává vált. A közönség szeretetét éppúgy elnyerték, mint a szakma és a kritikusok elismerését, határainkon innen és túl egyaránt. Számos lemezt készítettek, többek között a világhírű, Grammy-díjas amerikai jazz-zongoristával, Joey Calderazzóval is.

Ajánlatunk


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!