Program


Tóth Viktor Arura Trió

Tóth Viktor Arura Trió

Tóth Viktor Arura Trió

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 8. péntek, 21:00

„A magyar jazz egyik legizgalmasabb reménységeként egészen fiatalon felfedezett szaxofonos, Tóth Viktor igen hamar kialakította saját stílusát, melyre komoly hatással volt Ornette Coleman játéka. Orbán György nagybőgőssel, Szakcsi Lakatos Béla több zenekarának alappillérével és a híres cimbalmossal, Lukács Miklóssal olyan dobos nélküli, nyitott, lírai formációt kínál, melyben játékának melegsége Lee Konitzot idézi.

Lukács szerepe lehetne akár a zongoristáé is, de hangszerének speciális hangszíne a triónak egyfajta fedett atmoszférát ad, s az a képessége, hogy ritmikus dallamot játsszon, felszabadítja a bőgőst, akinek így zseniális monológokra is lehetősége nyílik. Vélhetnénk, hogy a cimbalom csupán magyaros patinát ad egy meglehetősen hagyományos jazzhez; a mindig plasztikus játékú Lukács azonban szerencsére elkerüli, hogy bármilyen world music kísértésnek tegye ki Tóth Viktor hangszíneinek széles spektrumát.”

Franpi Barriaux - CitzenJazz

Közreműködik:

Tóth Viktor - szaxofon 
Lukács Miklós - cimbalom 
Orbán György - nagybőgő

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!