Program


TOM JONES  SURROUNDED BY TIME

TOM JONES SURROUNDED BY TIME

Sir Tom Jones visszatér Veszprémbe, hogy megismételje 2017-es hatalmas sikerű koncertjét. A 80 éves művész azon kevés zenei előadók egyike, akik a popzene hajnalán kezdték karrierjüket és a mai napig fontos lemezekkel és fellépésekkel folytatják pályafutásukat.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 19. csütörtök, 20:00

TOM JONES SURROUNDED BY TIME

- Előzenekar: Valami Swing -
- Kapunyitás: 18:30 -

Sir Tom Jones visszatér Veszprémbe, hogy megismételje 2017-es hatalmas sikerű koncertjét. A 80 éves művész azon kevés zenei előadók egyike, akik a modern popzene hajnalán kezdték karrierjüket és töretlenül, a mai napig fontos lemezekkel és fellépésekkel folytatják pályafutásukat. Magával ragadó előadásmódja zenei korszakokon és műfajokon ível át, fiataloknak és időseknek, férfiaknak és nőknek, a mainstream és a rétegzene rajongóinak egyaránt szól. 

Mozgalmas pályafutása során összesen 42 stúdió albumot készített, melyek több mint 150 millió példányban keltek el világszerte. Legújabb stúdió albuma 2021. április 23-án jelenik meg Surrounded by The Time címmel. 

Dalaival 36 alkalommal szerepelt az Egyesült Királyság, 19-szer az Egyesült Államok Top 40-es listáján. 1966-ban megkapta a legjobb új művésznek járó Grammy-díjat, 1989-ben MTV Video Music Award-ot, valamint két Brit Awards-ot nyert el, 2006-ban II. Erzsébet királynő lovaggá ütötte zenei szolgálataiért. 2012-től egy széria kihagyásával a The Voice UK egyik legmeghatározóbb zsűritagja. 

A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a VeszprémFest programjai csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatóak és kijelenti, hogy érvényes védettségi igazolványát és személyi igazolványát belépéskor ellenőrzésre bemutatja. Védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet nem áll módunkban visszaváltani.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kövessen minket!


További ajánlataink


Oidipusz Szép

Radnóti Miklós Színház

Szophoklész drámájából Robert Icke készített egy izgalmas, friss, modern átiratot. A jól ismert ókori történet ezúttal napjainkban, egy választás éjszakáján…

NYÁRI KÁROLY - SZÓLÓ ZONGORA KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Egy zongora és egy hang, amely betölti a koncerttermet Nyári Károly egyedülálló Szóló zongora koncertjén 2024. június 1-én a Kongresszusi…

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!