Program


Titoktok - Minimatiné

Titoktok - Minimatiné

Dalok, versek, mondókák, remek muzsika, tánc, mulatság és játék... Mi kellhet több egy vidám délelőtthöz? Megvan! Egy titkokat rejtő zsák. „Egy aranybatyu, olyan, mint egy bimbó.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 19. szombat, 11:00

Gömbölyű, sima, zárt. Senki sem tudja megmondani, milyen virág van benne. Vagy nem is virág?” Lehet, hogy egy macska? Vagy inkább ruhák, szép rajzok, játékok, sok-sok ajándék? Szabó T. Anna, Weöres Sándor, Nemes Nagy Ágnes és más jeles költők megzenésített sorai népi dallamokkal karöltve vezetnek bennünket a titkos úton, Moldovától egy sikátorban rejlő ugróiskoláig. Ahogy épp a kedvünk tartja, ahogy épp a forgandó szerencse hozza. A titkokat rejtő batyuból ugyanis dalok kerülnek elő.

Korosztály: 3-8 év

Közreműködők:

Bognár Szilvia: ének, fuvola
Gerzson János: ud, buzuki, mohan veena, bansuri
Hámori Máté: akusztikus és elektromos gitár
Kovács Norbert: dob
Kovács Zoltán: nagybőgő, basszusgitár, kalimba
Sütő Márton: akusztikus és elektromos gitár

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Kövess minket!


További ajánlataink


Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six Szép

UP Újpesti Rendezvénytér

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!