Program


Theo Bleckmann – Elegy (D/USA/ISR)

Theo Bleckmann – Elegy (D/USA/ISR)

Theo Bleckmann nem csupán egy különlegesen merész és letisztult stílusú énekes, hanem a hangok festőművésze, aki a JazzTimes találó megfogalmazása szerint “ragyogó hálót” hoz létre a zenéből.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 11. szombat, 21:00

A német születésű művész jelenleg New Yorkban él. Két ECM-kiadványon is szerepelt – Meredith Monk lemezén, illetve Julia Hülsmann zongoraművész albumán, Kurt Weill dalaival – mielőtt 2017 januárjában zenekarvezetőként is debütált az ECM gondozásában megjelent Elegy című lenyűgöző albumával. Az új lemezen az énekesként ismert Bleckmann szerzőként is bemutatkozik, több instrumentális kompozícióját az általa ambientnek titulált együttes szólaltatja meg: a Bleckmannhoz hasonló lelkületű gitáros, Ben Monder, a billentyűs Shai Maestro, valamint a Chris Tordini és John Hollenbeck alkotta kifinomult ritmusszekció.

Közreműködik:
Theo Bleckmann - ének
Shai Maestro - zongora
Ben Monder - gitár
Chris Tordini - nagybőgő
John Hollenbeck - dob


Jegyek 1800 forintos áron kaphatók a helyszínen, az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Kövess minket!


További ajánlataink


Fejes Endre - Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem

Pesti Magyar Színház, Sinkovits Színpad

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!