Program


THE VOICES OF 2020! – Színpadon az új operasztár generáció
6

THE VOICES OF 2020! – Színpadon az új operasztár generáció

Örökzöld melódiák a nemzetközi új operasztár generáció ünnepelt művészeinek előadásában.
A járványügyi helyzetre tekintettel 2020-ban korlátozott számú, előre igényelt, díjmentes belépőjegyekkel lehet megtekinteni Győr város évről évre fergeteges sikert arató ajándék koncertjét.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 5. szombat, 20:00

THE VOICES OF 2020! – Színpadon az új operasztár generáció
Győr meghívja Önt!

Örökzöld melódiák a nemzetközi új operasztár generáció ünnepelt művészeinek előadásában.
A járványügyi helyzetre tekintettel 2020-ban korlátozott számú, előre igényelt, díjmentes belépőjegyekkel lehet megtekinteni Győr város évről évre fergeteges sikert arató ajándék koncertjét. 
A Győr város által biztosított díjmentes belépőket, a város lakói lakcímkártya felmutatásával a Látogatóközpont – Tourinform irodában igényelhetnek augusztus 27 – szeptember 4. között (egy lakcímkártyával maximum kettő darab belépő.

GOLD Belépő
Exkluzív szolgáltatások
-  VIP szektorban ülőhely
-  Back Stage belépés
-  VIP Lounge (19.00 – 22.00)
Válogatás a BOCK Pincészet boraiból, ízletes falatkák, Illy kávékülönlegességek, üdítők

A koncerten a maszk használata nem kötelező, de javasolt. Vigyázzunk egymásra és magunkra!
THE VOICES OF 2020!   
Győr város Széchenyi terén bemutatásra kerülő, közel tíz éves hagyományra visszatekintő nagy sikerű „THE VOICES!” nyári koncerteken, a nemzetközi új operasztár generáció világszerte ünnepelt művészei lépnek közönség elé. A Magyarországon első alkalommal fellépő énekesek az elmúlt években sorra hódították meg többek között New York, Párizs, Bécs, Moszkva, London és Berlin operaházainak és koncerttermeinek közönségét. Az évről évre több ezres közönséget vonzó szabadtéri esteket napjaink egyik legrangosabb hazai operaeseményeként jegyzik.

A koncerten fellép

MIGRAN AGADZHANYAN (tenor)

ADRIANA GONZALEZ (szoprán)

MILLER ZOLTÁN

Karmester: GYÜKÉR LÁSZLÓ

Az est vendége: VÖRÖS ÁDÁM trombitaművész

Moderátor: MESTERHÁZY GYULA színművész

Állandó közreműködő: GYŐRI FILHARMONIKUS ZENEKAR

Az est fővédnöke és házigazdája: PROF. DR. DÉZSI CSABA ANDRÁS
Győr Megyei Jogú Város polgármestere

Társvédnök: NÉMETH ZOLTÁN
Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnöke

MIGRAN AGADZHANYAN
Migran Agadzhanyan, számos nemzetközi ének és zongoraverseny nyertese, az Operalia 2018 díjazottja. A szentpétervári Youth Symphony Orchestra alapítója és vezető karmestere. Operaénekesként a Mariinszkij Színházban debütált, ezt követően olyan világhírű karmesterekkel dolgozott, mint Valery Gergiev és James Conlon. A 2020/21. színházi évadban debütál a londoni Covent Garden, a Római Operaház, a Tokiói Nemzeti Színház és a San Carlo operaház színpadain. 2021-ben a New York-i Metropolitan Opera G. Verdi Traviata produkcióban Alfred szerepét énekli.

ADRIANA GONZALEZ
Az operaszopránt generációjának egyik kiemelkedőbb művészeként tartják számon.  A 2019-ben megrendezett Operalia első helyezettje, egyben a „Pepita Embil Zarzuela” kategória nyertese. Az elmúlt években hatalmas sikereket aratott a Zürich, Madrid, Barcelona, Frankfurt és Hamburg operaháziban és koncertérmeiben, a Párizsi Nemzeti Opera vezetőénekese.

MILLER ZOLTÁN
Az elmúlt években zenés és prózai szerepekben egyaránt meghódította a közönséget. Többek között az Operett Színház, a Thália Színház, a József Attila Színház, a Madách Színház produkcióinak elismert művésze. Duisburgban a Nyomorultak musicalben Enjolras szerepét énekelte. 2000-ben „ az év legjobb musical énekese” eMeRton-díjat kapott, 2004-ben az „Év legnépszerűbb színésze” kategóriában átvehette a Súgó Csiga-díjat.

VÖRÖS ÁDÁM
A fiatal trombitás zenei tanulmányait édesapjánál, Vörös Istvánnál kezdte a Zalaegerszegi Zeneiskolában, majd 2006-tól a Dohnányi Ernő Zeneművészeti Szakközépiskolában tanult, Simai László trombitaművésznél. 2010-ben felvételt nyert a Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézetébe, ahol dr. Hontvári Csaba volt a tanára. A Győri Szimfonikus Zenekar művésze számos hazai és nemzetközi versenyen ért el jelentős sikereket, 2014-ben  a Taps-díjat vette át a „Fiatal tehetség” kategóriában.

GYÜKÉR LÁSZLÓ
 A grazi Művészeti Egyetemen tanult, 2010- 2013 között a Bádeni Városi Színház karmestere. 2009 - 2017 a Bad Ischl Lehár Fesztivál zenei vezetője. 2014-2019 között a Luisenburg Fesztivál karmestere. 2014-től az „Operettenbühne Wien” produkcióinak zenei igazgatója. Rendszeresen fellép többek között Japánban, Szlovéniában, Hollandiában és Svájcban. 2018 óta a Bécsi Volksoper állandó karmestere, ahol olyan nagysikerű produkciók dirigense, mint a F. Loewe My Fair Lady, J. Strauss A denevér és K. Imre Csárdáskirálynő.

MESTERHÁZY GYULA
Soós Imre-díjas színművész pályafutását a Győri Nemzeti Színház társulatánál kezdte, 2006-tól a Budapesti Kamaraszínház szerződtette. Gyakran szerepel magyar és külföldi filmekben. Együtt forgatott többek között Aidan Quinn-nel, Cynthia Nixonnal, Dominic Cooperrel és Adrien Brodyval.                          

Az M1 és a Duna TV csatornákon komolyzenei dokumentumfilmek moderátora.

GYŐRI FILHARMONIKUS ZENEKAR
Európa szinte valamennyi országában hangos sikerek jellemezték fellépéseiket, de Ázsia legfontosabb zenei színpadjain, Kínában, Dél-Koreában, Tajvanon is sikerült kivívnia mind a szakma, mind a közönség elismerését. A zenekar 2009 tavaszán a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt, de különleges szakmai elismerést jelent, hogy a Plácido Domingo által létrehozott Operalia nemzetközi operaverseny magyarországi gálájának rezidens zenekarává lett kiválasztva és felkérve az együttes.
Az elmúlt évtizedek során híres magyar és külföldi dirigensek álltak a zenekar élén, így például, Sándor János, Medveczky Ádám, Michalis Economou, Lamberto Gardelli, Arvid Jansons, Mariss Jansons, Kertész István, Kobayashi Ken-Ichiro, Kocsis Zoltán, Kovács János, Ludovit Rajter, Yuri Simonov, Gilbert Varga, Carlo Zecchi, Alastair Willis.

Esőnap 2020. szeptember 6.

Alkotók:
Produkciós vezető: VIDOS TIBOR
Zenei tanácsadó: CSÁNYI VALÉRIA
Produkciós menedzser: OBERTING VIKTOR
Producer: MESTERHÁZY GYULA - MAGONYI ANDREAS Z.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Kövessen minket!


További ajánlataink


WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!