Program


The Great Hungarian Songbook 2

The Great Hungarian Songbook 2

Két éve, 2014 őszén nyílt ki először a múlt század megannyi magyar könnyűzenei slágerét újraértelmező és izgalmasan újrahangszerelő nagy magyar daloskönyv, a The Great Hungarian Songbook első kiadása. A második válogatás ismét a különféle stílusok és műfajok harmóniájában bocsátja majd elénk közös kulturális örökségünknek ezt a szerethető vonulatát.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 2. vasárnap, 19:00

A Zerkovitz Bélát és a hajdani táncdalfesztiválok sikergyárosait, legendás filmslágerek komponistáit és hatvanas évekbeli zenés játékok alkotóit, a 20. század magyar populáris zenéjének számtalan kis- és nagymesterét felvonultató produkció ezúttal Tompos Kátya és Takács Nikolas énekhangján fogja elénk idézni a slágerek garmadáját. Kettejük izgalmas személyisége és előadói intelligenciája, s nem utolsósorban markánsan eltérő művészi világuk már önmagában kreatív találkozást ígér. S persze nosztalgiát és retróhangulatot, de éppígy meglepő felfedezéseket is hozhat ez a második dalantológia, hiszen az előadói és hangszerelői közelítés frissessége, a slágerek egymás mellé rendeződése és tálalása alighanem új megvilágításba helyezi majd az ismerős számokat, de kicsit talán még közös történelmünket is. A hangszerelő és zenei vezető Káel Norbert és a rendező Böhm György személye mindenesetre ezúttal is garanciát jelent a különleges koncertélményre.

Közreműködők: A vonósokkal és fúvósokkal kibővített Jazzical Trió

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!