Program


The Champion - belépés kedd-péntek 15-18 óráig

The Champion - belépés kedd-péntek 15-18 óráig

A The Champion, a világ legnagyobb interaktív sport-élmény attrakciója Budapesten rajtol.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 7. péntek

A teljes egészében magyar fejlesztésű kiállítás, a hazai bemutató után évekig tartó világkörüli turnéra indul. Hazánkban csak 2017. áprilisáig, korlátozott ideig megtekinthető. Nézd meg most, próbáld ki az elsők között!

Ébreszd fel a benned szunnyadó bajnokot!

Kíváncsi vagy, hogyan érzi magát egy olimpikon, amikor aranyat nyer? A kiállítás átélhetővé teszi a sport utánozhatatlan atmoszféráját és a győzelem eufóriáját. 9 interaktív játékállomáson próbálhatod ki magad megannyi ügyességi és erőpróbán,a legmodernebb technológiai megoldások keretében. Tudd meg, melyik sportágban lennél bajnok, vagy versenyezz barátaiddal játékos teszteken!

Miben vagy a legjobb? Válassz testhezálló sportágat!

A kiállítás útmutatást ad a gyerekeknek és szülőknek a sportágválasztásban, és akár megmutatja a bajnokká válásod esélyeit is! The Champion egyedi fejlesztésű rendszere több, mint 10 féle sport területén, játékos formában méri fel a képességeidet. A kiállítás végén személyre szabott értékelést kaphatsz az egyes állomásokon elért eredményeid alapján.

Titkok a kedvenc sportodról

Gondolkoztál már azon, mit eszik Michael Phelps? Kinek a legjobb a reflexe? Tudod, melyik a legösszetettebb sportág, vagy miért született meg a kosárlabda? Tudod, hol futballoztak először, és honnan ered a gyorsúszás? Érdekel, hogyan edzenek, készülnek a profik? A kiállításon több ezer érdekességet ismerhetsz meg a sportágak történetétől kezdve, a bajnokká válás legapróbb rejtelmein át, a legnagyobb eredményekig és rekordokig. Minden kérdésedre választ kapsz a bajnokokkal és akár saját teljesítményeddel kapcsolatban.

Gigantikus vizuális élmény

Ezen a rendhagyó kiállításon biztosan nem fogsz unatkozni, ugyanis a sport eddig felfedezetlen világába repítünk! Az extra nagy felbontású képek és videók sosem látott perspektívából mutatják be a kedvenc sportágaidat, a szuperlassított videófelvételeken pedig megcsodálhatod a legkiválóbb bajnokok mozgását.

A lélegzetelállító felvételek több, mint két teniszpályányi(!) területen kivetítve nyújtanak gigantikus vizuális élményt.

A kiállítást 6 éves kortól ajánljuk!

Ajánlatunk


Az ír kisváros temetőjében véges a sírhelyek száma, ezért évről évre helyet kell csinálni a frissen elhunytaknak. Mick Dowd feladata, hogy ezt elvégezze; s mindez nem is jelent neki gondot, amíg nem válik személyesen érintetté az ügyben. Barátai és ellenségei egyaránt mellette vannak ebben a nehéz időszakban; a baj csak az, hogy nem tudni, ki melyik szerepet tölti be a férfi életében…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!