Program


The Blues Brothers

The Blues Brothers

The Blues Brothers:
Hozzávalók: két napszemüveg, két fekete öltöny, egy marék sláger.
A hozzávalókat keverd össze pár csattanós poénnal és fél tucat csinos táncoslánnyal…

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 26. szombat, 19:00

A világhírű film alapján készült színpadi változat egy sodró lendületű, izgalmas, táncos show, amelyben annak idején a két pályakezdő komikus, Dan Aykroyd és John Belushi az 1978-ban életre hívott alteregóik – Jake és Elwood Blues, azaz a Blues Brothers – segítségével a stand up comedy, a blues és a soul különleges egyvelegét teremtette meg. Sikereik nyomán két évvel később saját filmet kaptak, amelyben olyan legendák tűntek fel, mint Ray Charles vagy épp John Lee Hooker. Nem tudni, hogy Feke Pál és Serbán Attila a recept alapján dolgoztak-e, ám az bizonyos, hogy az énekes idolok iránti lelkesedés és a műfaj iránti szeretet vitte rá a két művészbarátot arra, hogy az előadás idejére (Blues) testvérré fogadják egymást. A nézők pedig bízvást fogadhatnak arra, hogy hangulatos, látványos és igazán különleges színházi estéjük lesz!

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

bohózat két felvonásban

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!