Program


The Blues Brothers

The Blues Brothers

The Blues Brothers:
Hozzávalók: két napszemüveg, két fekete öltöny, egy marék sláger.
A hozzávalókat keverd össze pár csattanós poénnal és fél tucat csinos táncoslánnyal…

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 26. szombat, 19:00

A világhírű film alapján készült színpadi változat egy sodró lendületű, izgalmas, táncos show, amelyben annak idején a két pályakezdő komikus, Dan Aykroyd és John Belushi az 1978-ban életre hívott alteregóik – Jake és Elwood Blues, azaz a Blues Brothers – segítségével a stand up comedy, a blues és a soul különleges egyvelegét teremtette meg. Sikereik nyomán két évvel később saját filmet kaptak, amelyben olyan legendák tűntek fel, mint Ray Charles vagy épp John Lee Hooker. Nem tudni, hogy Feke Pál és Serbán Attila a recept alapján dolgoztak-e, ám az bizonyos, hogy az énekes idolok iránti lelkesedés és a műfaj iránti szeretet vitte rá a két művészbarátot arra, hogy az előadás idejére (Blues) testvérré fogadják egymást. A nézők pedig bízvást fogadhatnak arra, hogy hangulatos, látványos és igazán különleges színházi estéjük lesz!

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Kövessen minket!


További ajánlataink


akár -20%
Az öldöklés istene / Yasmina Reza / a Kultúrbrigád előadása Jegyvásárlás

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!