Program


The Bastard's story (Lear. Bábok és emberek)

The Bastard's story (Lear. Bábok és emberek)

A XIII. Shakespeare Fesztiválon a legjobb magyar Shakespeare előadások mellett külföldről is hívunk produkciókat, így láthatóak lesznek többek között szlovák, román, izraeli és határon túli magyar színházak produkciói is.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 13. csütörtök, 20:30

A történet akkor kezdődik, amikor Lear már szétosztotta a királyságát két lánya – Goneril és Regan – között. Mindeközben Edmund, Gloucester grófjának törvénytelen fia visszatér száműzetéséből, hogy követelje a részét az örökségből.
A gyanúsítgatások, jogtalan vádaskodások és trükkök okozta intrikák sorozata végül pusztuláshoz és bukáshoz vezet.
Az eredeti darabtól eltérően ez a feldogozás Gloucester gróf fiának történetére fókuszál. Az öt színész és az általuk életre keltett öt báb kiemelkedő színészi játéka garantáltan a székhez ragasztja a nézőket.

A Malenki Theatre 1997-ben alakult. Azóta a csoport a modern színház területén dolgozik, kombinálva a klasszikus irodalmat az újító és a vizuális művészettel. Létezése alatt a Malenki Theatre elismeréseket kapott Izraelben, és a tengerentúlon, valamint több díjat és kritikai elismerést nyert világszerte.

Rendező: Michael Teplitsky 

Az izraeli  Malenki Theatre előadása

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!