Program


Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál 2018. /  Karácsonyi Fesztiválbérlet
2

Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál 2018. / Karácsonyi Fesztiválbérlet

A Természet Operaháza egy minden évben megrendezésre kerülő operafesztivál a Tisza-tavon. A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál minden év júliusában kínál felejthetetlen és exkluzív kikapcsolódást a komolyzene, a természet és az aktív pihenés szerelmeseinek, hiszen ez a fesztivál mindezeket összehangolva invitálja az érdeklődőket a csodálatos Tisza-tó partjára változatos programokkal.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 26. csütörtök, 10:00

A fesztivál első napján, mely a TO’PERA névre hallgat, a hangsúlyt az esti Gálakoncertre fektetjük, ami különleges környezetben, a Tisza-tó egyetlen félszigetén, varázsolja el az idelátogatókat. A fesztivál második napján kerül megrendezésre a Tour D’Opera kerékpártúra, mely a Tisza tavat körülvevő panoráma kerékpárutat kihasználva, 67 kilométer hosszan biztosítja a kerékpáros közlekedést a 11 megálló, tehát a 11 komolyzenei minikoncert helyszíne között. A fesztivál harmadik, Boat D’Opera napján a kerékpárokat csónakokra cseréljük és a tó bizonyos területein keresztülhajózva közelítjük meg a tóparti minikoncerteket.

2018. július 26-án először kerül megrendezésre a TO'PIKNIK, 
mely a gasztronómiát és a kultúrát összekötő családi nap.

A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál elsődleges célja a minőségi kultúra, az egészséges életmód és az aktív pihenés összekapcsolása a csodálatos Tisza-tavi környezetben, de ezen felül fontos célkitűzése a Fesztiválnak, hogy a nemzetközi sikereket elért előadóművészek koncertjei mellett a helyi értékekre is felhívja a résztvevők figyelmét, ezért a Fesztivál programja változatos, összművészeti kikapcsolódást biztosít az érdeklődők számára. A kulturális élmények mellett a látogatók megismerhetik a helyi gasztronómiai különlegességeket is illetve a Tisza-tó menti települések életébe, történelmébe is kapnak lehetőséget egy rövid betekintésre.

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!