Program


Teleport Galéria: CINEMA TELEPORT

Teleport Galéria: CINEMA TELEPORT

Teleport Galéria: CINEMA TELEPORT
INTERAKTÍV INSTALLÁCIÓ
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 1. szerda, 19:00

16:00-19:00 szabad kapcsolgatás
19:00 élő kommentárshow

A kiállítás a délutáni időszakban ingyenesen látogatható.


A Teleport Galéria 2016-ban, a Bánkitó Fesztiválon debütáló projektje, a Cinema Teleport mobil videógalériáját az a felismerés hívta életre, hogy a white cube kiállítóterekben installált, sokszor akár mozifilm hosszúságú kortárs videóművek gyakran nem képesek fenntartani a közönség érdeklődését a munkák egészének hosszára.
 
A térspecifikusan installálható projekt célja, hogy új prezentálási módokkal kísérletezzen, így a Trafóklub tere egy olyan nappali környezetévé alakul, melynek díszletelemei a tévénézés otthonos miliőjét imitálják azt vizsgálva, hogy a kreált kényelem mennyiben tud hozzájárulni a közönség ráhangolódásához, a hosszabb figyelmi elköteleződést igénylő művek végignézéséhez.
 
A korai kilencvenes évek nosztalgiáját megidézve a látogatók kanapékon ülve szabadon kapcsolgathatnak három tematikus TV-csatorna, a History, a Reality és a Music Channelek között, a kifejezetten erre az alkalomra készülő műsorújság alapján. A választás szabadsága ugyanakkor együtt jár azzal is, hogy a párhuzamosan futó programokról a nézők akár le is maradhatnak… A Netflix és egyéb stream-alapú tartalomszolgáltatók korában ez az élmény pedig igencsak szokatlan lehet…
 
A délután folyamán látogatható interaktív installáció mellett pedig egy többkamerás sitcomokat imitáló happening során két szakavatott kommentátor fogja élőben közvetíteni a TV-ben látottakat. Előre rögzített röhögés nélkül.

TELEPORT GALÉRIA

A 2014-ben az MKE és az ELTE egykori hallgatóiból alakult Teleport Galéria egy mobil kiállítótér, melynek programja mindig más helyszínen valósul meg, azaz nem rendelkezik állandó, földrajzilag lokalizálható térrel. Kiállításaik elsősorban aktuális társadalmi és politikai problémákra reflektáló projektek, melyekben fiatal, többnyire pályakezdő művészekkel kollaborálnak.
 
http://teleportgaleria.tumblr.com
 
Művészek: BRÜCKNER János, ERMÉNYI Mátyás, FÁTYOL Viola, FILLÉR Máté, Gazsi Rap Show, GÁSPÁR Dániel, GUTEMA Dávid, HORVÁTH Csaba Árpád & SIPOS Eszter, IPSICS Barbara, KESERUE Zsolt, KISSPÁL Szabolcs, LIMA Victor, NEMES Csaba, PETTENDI-SZABÓ Péter, Société Réaliste, SUGÁR János, SURÁNYI Nóra, SZEMZŐ Zsófia
 
Meghívott előadók: LIMA Victor, SALLAI László
Installáció: SZAPU Dániel
Grafika: BOZZAI Dániel
Kurátorok: DON Tamás, GADÓ Flóra, ISTVÁNKÓ Bea, MARGL Ferenc, SÁRAI Vanda
Együttműködő partnerek: Bánkitó Fesztivál, Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület, Let it Be! art agency

 

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!