Program


TEDx Conversations
5

TEDx Conversations

Az este témája:
Mit jelent az, hogy "egészséges élet"?

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 21. péntek, 19:00

Szakértők:

Dr. Pavlik Gábor - professzor, emeritus, 26 éven át a vizilabdaválogatott sportorvosa, 3 olimpiai bajnoki cím elérésében segédkezett
Berkes Gabriella - énekes
Duda Ernő - egészségügyi technológiák szakértője, TEDx Danubia előadó
Vidákovics Attila - kutatásvezető, Pro-Pre joghurt

A TEDx Conversations célja:

Minél több emberhez eljuttatni a TEDx (Technology, Entertainment, Design, x= Independently Organized TED event) előadások szellemiségét és megismertetni magas színvonalát, amely mára egybeforrt a legizgalmasabb, legmotiválóbb témakörökkel és történetekkel.

A TEDx Conversations, a TEDxDanubia közösségi kommunikációs programja, amely non-profit jellegű, a jegyvásárlásból befolyó összeg az önköltséget fedezi.

Kiemelt célunk, beszélgetéseket generálni a társadalom legkülönbözőbb rétegeiből érkező hallgatóság között és egy izgalmas, tartalmas, de ugyanakkor előremutató közös gondolkodásra sarkallni, mindezt olyan témákat felvetve, amelyek napjaink alapvető kérdéseit feszegetik és nem lehet egy egyszerű pozitív, vagy negatív pólusú álláspontot képviselni velük kapcsolatban. Az este a szabad, értelmes és nyitott felfedezésről, a megértés vágyáról, közös útkeresésünkről, igazi kérdésekről és pozitív kicsengésű játszmákról szól, tisztán, hátsó szándékok nélkül, ahol nincs helye a pártpolitikai, vallási, vagy üzleti céloknak.

Pozitívan formálja a közös gondolkodást és a nem egymás lenyomására, hanem a valós érvek-ellenérvekre épülő kommunikáció kialakulásának elterjedésére, a kompromisszumkészségre, a másik fél érveinek meghallgatására és elfogadására fókuszál és megpróbálja elérni, hogy a jelenlévők meghallgasság az ellentétes álláspontokat, kezek közeledjenek egymáshoz, esetleg közös nevezőre is juthassanak. Ez utóbbi nem kötelező cél, csak egy lehetőség. A cél a kulturált eszmecsere az érvek és ellenérvek mentén, hogy más nézőpontokat, attitűdöket is megismerjünk, meghallgassunk, értelmezzünk, befogadjunk és toleránsabbá váljunk a másképp gondolkodókkal kapcsolatosan, Őket nem minden áron legyőzendőnek tekintve.

Minden résztvevő számára biztosított a véleményalkotás, amely természetesen nem kötelező.

A TEDx Conversations adott témáihoz szakértő vendégeink is lesznek, akik hitelesen tudják képviselni az egyik, illetve a másik oldalt és mélységeiben tudják bemutatni a témakör pro-kontra érveit.

A szünetnek és az előadást követő kötetlen beszélgetésnek ugyanolyan fontos szerepe van, ugyanis cél a networking és a kötetlen véleménycsere kialakulása is, hogy egy következő alkalommal, már ismerősként köszönthessék egymást a résztvevők és kialakuljon egy egyre nagyobb számú TEDster közösség.

Amennyiben egy igazán tartalmas estére, izgalmas témakörökre, egy jó társaságra és beszélgetésre vágyik, akkor itt a helye!

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Kövessen minket!


További ajánlataink


De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Európa Kiadó Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Ismét a Várkert Bazárban koncertezik a nyolcvanas évek kultikus csapata, az Európa Kiadó.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!