Program


TED-konferencia 2017 – közvetítés / TED Conference 2017 – video broadcast
2

TED-konferencia 2017 – közvetítés / TED Conference 2017 – video broadcast

A TED (Technology, Entertainment, Design) elnevezésű konferenciasorozaton az előadók 18 perces, inspiráló és szórakoztató előadásokat tartanak, amelyek ahhoz kívánnak hozzájárulni, hogy világunk jobb hely legyen. A különleges sorozat eredetileg szűkebb közösségi kezdeményezésként indult 1984-ben, sajátos módon egyetlen helyszínen ötvözve a technológia, a szórakoztatás és a design témaköreit.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 2. kedd, 19:30

Az előadások témája változatos, céljuk nem a szakmai elmélyülés, hanem inkább a motiválás. Számos híresség tartott előadást ezeken a rendezvényeken, és több világméretű kezdeményezés is a TED színpadáról indult.
A közönség heterogén, de alapvető jellemzője a nyitottság, a társadalmi aktivitás. Az előadásokból ötleteket meríthetnek, újabb nézőpontokat ismerhetnek meg, és általuk szakmai, sőt akár magánéletük is újabb látásmóddal gazdagodhat. A 2017-es eseménysorozat idején három közvetíthető esemény lesz. Ezek egyike a kanadai Vancouverben rendezett nyitókonferencia, amelynek címe: A jövőbeli éned.
Április 25-én 20 órakor az éves konferencia teljes első részét láthatják a nézők: 6-8 előadó beszél egy-egy témáról. Április 26-án 20 órakor TED-díjátadó lesz látható, amelynek keretében elhangzik az egymillió dollárral díjazott előadás is. Május 2-án 20 órakor a 2017-es TED legjobb előadásaiból láthatnak válogatást a nézők. A programok időtartama mintegy 2-2,5 óra, előtte 15-20 perces, a TED-ről szóló bevezető műsor szerepel. Akiket minden bizonnyal hallhat majd a budapesti közönség: Serena Williams teniszező, Atul Gawande sebész, író, Anna Rosling Ronnlund, a Gapminder egyik alapítója, Jan Boogz és Lil Buck mozgásművészek, Raj Panjabi orvos.
A TED mintájára alakult TEDx Danubia regionális rendezvénysorozatnak a Müpa ad otthont május 4-én.

A közvetítések partnerünk, a Cikánek Management közreműködésével valósulnak meg.

Az előadások angolul hangzanak el, feliratozás nélkül.

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!