Program


Táncfarsang 2019. - Dot. Consla/ Harcsa Veronik, Gyémánt Bálint: I hear you

Táncfarsang 2019. - Dot. Consla/ Harcsa Veronik, Gyémánt Bálint: I hear you

A consla saját formanyelv, mely ötvözi mind a latin, páros táncok (salsa, zouk) kötött vezetés-követésből adódó mégis spontán örömtánc tánc mozgásanyagát, a kortárs tánc adta szabadságot és kreatív önkifejezést, és a kontakt improvizációban résztvevő testek egymásra ható játékát.




 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 4. hétfő, 19:30

'Milyen lehet a hangja? Nincs hangja, teste van. Íze, ereje, sebessége, lágysága van. Néma hangszer, tele van zenével, ha jól állsz hozzá, megérzed, és egy másik füllel hallod.
Milyen lehet az érintése? Nincs teste, hangja van. Öble, sikolya, suttogó éneke van. Mozdulatlan test, tele van energiával, ha mellé ülsz, vibrál, egy másik érzékeléssel érzed.'

A dot.Consla 2013 óta működő projekt társulat.
Az előadást az előadók a helyszínen keltik életre improvizáción keresztül; Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, a dot.Conlsa profi kortárs táncművészei, a salsa táncosokból álló amatőr ConslaCore, és profi meghívott salsa és zouk vendégművész Leon Rose és Ronaldo Magalhães de Aguiar közös találkozásából.

Ujszászi Dorottya szakmai Nívó-díjjal végzett balett művész, a Budapest Táncszínház, Inverse Dance, Badóra Társulat után Hubert Essakow Dance (UK), Quan Bui Ngoc '3art3 Company' (CH) tagja. Stott Pilates oktató, ranglista vezető versenytáncos, a nemzetközi salsa élet meghatározó alakja, 46 országban szerepelt Leon Rose-zal(UK/FR), és Pasty-val(Curacao/NL).
A consla fejlesztésén 2010 óta dolgozik. Társulatával a shanghai Swatch Art Peace Hotel rezidense, munkáját a 2015-ös Velencei Biennálén bemutatták.

Képek forrása: puskelzsolt.com

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Kövess minket!


További ajánlataink


Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!