Program


Tánccipővel a világ körül

Tánccipővel a világ körül

Családi programsorozat a 6színben.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 26. szombat, 15:00

Tánccipővel a világ körül

Safranka-Peti Zsófia, szabadúszó táncművész. 2016-ban BA divattánc, 2018-ban MA modern tánc pedagógus diplomát szerzett a Magyar Táncművészeti Egyetemen. Tanulmányai mellett, s után az Inversedance-Fodor Zoltán Társulat, Tellabor, PR-Evolution, Feledi Project, Badora Dance Company és Kézér Ballée együttesek darabjaiban lépett színpadra, s turnézott Észak és Dél-Amerika, Afrika, Ausztrália, Európa több városába.
Saját szárnyait is folyamatosan bontogatja: 2021 évben készített szóló munkája, 'Neverending' meghívást kapott a 13. Solo Dance Contest (Gdansk),  Cuerpo al Descubierto Festival Online edition (Mexikóváros) és  FIDCDMX Festival (mexikóváros) eseményekre. 'Venus' című szólója II. helyezést ért el a Ballet Grand Prix Vienna nemzetközi versenyen. Táncosként részt vett a Netherlands Choreography Competition, Soloduo Festival, Valentina Kozlova Nemzetközi Balettverseny, Ljubljana Dancemeeting eseményeken Kézér Gabriella koreográfiáival. 2014 óta a Kézér Ballée stúdió oktatója, 2020 évtől pedig a Magyar Táncművészeti Egyetem tanára. Kortárs és modern tánc technikákat veszi alapul, fő célja a test, izmok több irányú fejlesztése.



 

Ajánlatunk


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

Művészetek Háza Gödöllő Helyszín: Parkszínpad (szabadtéri színpad) Esemény kezdése: 2024. 05. 05. (vasárnap) 11.00 és 2024.05.12. (vasárnap) 11.00

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!