Program


Tánc a Kertben - A halandóság feltételei

Tánc a Kertben - A halandóság feltételei

Hód Adrienn koreográfus 2012 óta négyszer nyerte el a hazai kortárs tánc szakma csúcsának számító Lábán Rudolf-díjat, amelyet évente két produkciónak ítél oda a zsűri, és idén is a jelöltek között szerepel. A HODWORKS A halandóság feltételei című előadással 2014-ben – harmadszor is – bekerült az Aerowaves nemzetközi hálózat válogatta 20 legjobb kortárstánc előadás közé.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 20. vasárnap, 20:30

Hód Adrienn produkciója érzelmi láncolatra fűzött fizikalitás. A folytonos mozgással létrehozott révületben megnyílik a tudatalatti. Szilánkos nemiség, ösztönből öklendezett áriák, a tabukkal szembemenő, vaskos, mégis finom, érzékeny humorú játék. Négy táncos szituatív torzókban, saját belső történelmükbe gabalyodva. Égi és földi minőségek alkudozása, győzelem a nagykörúti realitás felett. A halandóság feltételei-t az Aerowaves nemzetközi kortárstánc hálózat az év 20 legjobb kortárstánc előadás közé válogatta.

Előadók: Marcio Kerber Canabarro, Cuhorka Emese, Garai Júlia/Furulyás Dóra, Molnár Csaba

Zene: Liszt Ferenc: Faust-szimfónia

Zenei konzultáns: Mizsei Zoltán

Konzultáns: Sőrés Zsolt

Dramaturg: Szabó-Székely Ármin

Koreográfia: Hód Adrienn

Az előadás időtartama 50 perc, szünet nélkül.

Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

A jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 órára (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. A garázsból való kihajtáshoz a parkolójegyet érvényesítse az előadás jegypénztárában. A jegy mellé 10% kedvezményt biztosító kupont adunk ajándékba, amely felhasználható az előadás napján az Öntőház udvarban található Bazaar Eclectica étterembe.

Esőnap: 2020.09.22

Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyszín adottságai miatt a szabadtéri szórakozáshoz illő, kényelmes ruházat és lábbeli viselését ajánlatos. 

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. 

A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja van, a megvásárolt jegyeket visszaváltani nem áll módunkban. 

Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.

Kérjük, amennyiben bármilyen COVID-19 fertőzésre jellemző tünete van vagy tudomása szerint jelenleg is beteg, ne vegyen részt a programon. Az előadás során az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 241/2020. (V.27.) Korm. rendelet alapján a rendezvény szünetében és az ülőhelyekkel berendezett nézőtér helyszínén kívüli rendezvény területe(ke)n a nézők kötelesek legalább 1,5 méteres védőtávolságot tartani.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fenti szabályok megsértése esetén a Rendező, vagy a Rendező képviselőjének felszólítására a néző köteles a rendezvény helyszínét elhagyni.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják. 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövessen minket!


További ajánlataink


De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Eric Lee-Magic Show-Francia vendégjáték

Fővárosi Nagycirkusz

Március utolsó hétvégéjén a francia Eric Lee az illuzionisták vérbeli fenegyereke, a négy alkalommal látható Magic Show című műsorában megmutatja,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!