Program


Tálas Áron Rhodes Trió

Tálas Áron Rhodes Trió

Izgalmas koncertet ígért a közismerten sokoldalú és kísérletező kedvű három fiatal zenészt felvonultató Tálas Áron Rhodes Trió bemutatkozó fellépése az Opusban.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 12. szombat, 21:00

A tagok ugyanis közel nyolc éve hetente egy alkalommal együtt játszanak, mégpedig a szó legmélyebb értelmében, hiszen nyilvános szereplésükre mindeddig még egyetlen alkalommal sem került sor. A játék, a keresés és a felfedezés öröméért csinálták-csinálják mindezt. Elmondásuk szerint az egész ötlet abból a „poénból” indult ki, hogy a legkülönfélébb szerzőktől válogatnak dalokat, de csupa olyant, melyek közül egyik sem Rhodes-ra íródott erdetileg. Thelonious Monk, Robert Glasper, Brad Mehldau, Pat Metheny, vagy Jaco Pastorius darabjai mellett Tálas Áron és ifj. Tóth István néhány saját szerzeményét is felvették repertoárjukba. A játék izgalmához természetesen az is hozzátartozik, hogy ifj. Tóth István – akinek gitárjátékát a Dés András Trió mellett Palya Bea, Szalóki Ági és Pátkai Rozina együtteseiből is jól ismerheti a közönség – a trióban basszusgitáron működik közre. A különleges ritmusszekciót a szikrázóan tehetséges Csízi László játéka teszi teljessé.

Közreműködik:

Tálas Áron - Fender Rhodes
ifj. Tóth István - basszusgitár
Csízi László - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!