Program


Take the MOL Train: Jorgos Skolias World Trio (PL)

Take the MOL Train: Jorgos Skolias World Trio (PL)

Az 1950-ben a Zgorzelecben görög politikai menekültek gyermekeként született lengyel énekes és zeneszerző Jorgos Skolias multikulturális környezetben nevelkedett. Részt vett a görög kisebbség rendezvényein, de korosztályával együtt már egész fiatalon megragadta a kor új zenei világa is, így érthető hogy a hetvenes évek elejétől már aktív részese volt az akkori igen élénk wrocławi rock és blues zenei életnek.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. szeptember 6. szombat, 21:00

Hivatásos zenei karrierje 1982-ben kezdődött, amikor a Krzak jazz-rock együttes tagjaként bekerült egy mindig újat kereső, kísérletező, innovatív művészek alkotta szűkebb körbe. Az Osjan zenekar, majd a késő nyolcvanas évek új lengyel jazz hullámának kulcszenekara, a Young Power énekeseként vált még ismertebbé.

Jorgos Skolias azóta töretlenül tágítja az énekhang egyéni alkalmazási lehetőségeinek határait, inspirációkat merítve a blues, a jazz, a rock világából, vagy éppen Görögország, Afrika és India zenéjéből. Ősi éneklési technikákat tanulmányozott és egyike azon kevés jazz énekesnek, aki elsajátította a felhang-éneklést is, azaz három különböző hangmagasság egyidejű megszólaltatását. Az elmúlt években aktívan részt vett színházi és filmzenei projektekben is.

Pályafutása során számtalan kiváló művésszel dolgozott együtt, elég csak Tomasz Stańko, Terje Rypdal, Nikos Touliatos, Bogdan Hołownia, Zbigniew Namysłowski, Krzysztof Knittel vagy éppen az Opusban vele fellépő, kiemelkedő lengyel harsonás, Bronisław Duży nevét említenünk.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!