Program


Szűcs Judith - 45 év száguldás - Jubileumi koncert show
12

Szűcs Judith - 45 év száguldás - Jubileumi koncert show

Szűcs Judith
45 év száguldás – jubileumi szuperkoncert az Erkel színházban…

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 10. hétfő, 19:00

Szűcs Judith munkássága, ismertsége és kiemelkedően jó hangja megkérdőjelezhetetlen. A művésznő már 1972-ben megmutatta igazi tehetségét a Ki Mit Tud c. műsorban, amelyet kiváló eredménnyel megnyert. Az igazi áttörést azonban 1977-es Metronóm fesztivál hozta meg, ahol is első ízben meghallhattuk a Táncolj még c. dalát, amely azóta is töretlenül – napi szinten - hallható a rádiókban és megannyi fiatal és feltörekvő zenekar készített már átdolgozást belőle. A dalt hamarosan egy album is követte, amely pillanatok alatt platinalemez lett. Hazánk egyik olyan kiemelkedő ikonja, aki az országon kívül is ismerté vált, így az akkori Csehszlovákia, Szovjetunió, Kuba és Németország területén is megannyi koncerttel örvendeztette meg a nézőket. Azon különleges előadók közé tartozik, aki azóta is folyamatosan színpadon van és rengeteg további slágerrel ajándékozta már meg rajongóit. Most egy igazi - a nevéhez méltó - szuperkoncert készülődik, ami különleges meglepetéseket tartogat. Szűcs Judith a szakmában is nagyon népszerű így egyértelmű, hogy a pályatársak is szeretnének részt venni ezen az eseményen. Balázs Fecó, Tátrai Tibor – Szűcs Antal Gábor csak 3 név azok közül, akik tiszteletét teszik majd ezen az estén, de az archív videó felvételek, a csak erre az alkalomra Magyarország legjobb táncművészeiből összerakott tánckar és az egyik felvonást kísérő szimfonikus zenekar is azt mutatja micsoda csemege lesz ez az Erkel színház színpadán arról nem is beszélve, hogy egy fantasztikus élő zenekar kíséri majd a művésznőt.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Kövess minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Gamer Symphony 2024

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, MVM Dome

ÚJRA GAMER SYMPHONY! A Budafoki Dohnányi Zenekar fergeteges, nagy sikerű, látványos game music show-ja június 9-én az MVM Dom-ban.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!