Program


Jazzy Live | Szolnoki Dóra Jazz Gap

Jazzy Live | Szolnoki Dóra Jazz Gap

A Szolnoki Dóra Jazz Gap 2016-ban alakult. A zenekar vezetője, a dalok szerzője, és az együttes énekese a füstös és jellegzetes, búgó hangú Szolnoki Dóra.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Első zenekarát 2005-ben Szolnoki Dóra Jazz Quintet néven hozta létre. Míg korábban a jazz mainstream vonala volt jellemző a zenekar hangzására, a mostani felállásban – megtartva a korábbi stílust – ötvözik azt egy modernebb, pop-os ízű, fülbemászó, dallamos zenei világgal. A saját zenéjüket játszó zenekar, ahogy a nevükben is benne van, egy olyan rést akar képezni a mai jazzéletben, ahol a mainstream jazz hangzás és a mai kor stílusjegyei egyaránt megtalálhatóak zenéjükben. Az eddigi dalok hangszerelője a jazz zongorista, Cseke Gábor volt, akivel már az első zenekarban is együtt dolgoztak, aztán 2017 szeptemberében őt váltotta fel ifj. Rátonyi Róbert jazz zongorista. Így az új zenekar elnyerte végleges formáját. A együttes további tagjai a tenorszaxofonos, Vidákovich Izsák, a jazzbőgős, Fonay Tibor és a jazzdobos, Serei Dániel.

Közreműködik:
Szolnoki Dóra - ének
Rátonyi Róbert - zongora
Vidákovich Izsák - tenorszaxofon
Fonay Tibor - nagybőgő
Serei Dániel - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Kövessen minket!


További ajánlataink


KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!