Program


Színműveletek - Associety

Színműveletek - Associety

Az Associety egy önismereti társasjáték, ami a DiXit nevű kártyajáték ihletett. A játék során fontos szerepet játszik az asszociáció, és ennek elemzése, melynek során az identitás igen tág kérdéskörével foglalkozunk.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 24. vasárnap, 15:00

Az Associety egy önismereti társasjáték, ami a DiXit nevű kártyajáték ihletett. A játék során fontos szerepet játszik az asszociáció, és ennek elemzése, melynek során az identitás igen tág kérdéskörével foglalkozunk. Identitása minden embernek van, önképe is, és valószínűleg a közösségekben, társadalomban betöltött szerepéről is mindenki gondolkozott már. Az önmagam megismerése azonban egy soha le nem záruló folyamat, sosem ártanak az új perspektívák. Mi egy ilyen önismereti kalandozásra teszünk tehát ajánlatot, játékos formában, drámás és pszichodrámás eszközök felhasználásával. Semmiképp sem terápia, de fókuszáltan gondolatébresztő esemény.

Kinek szól ?

Azoknak akik unják a Coelho idézetek „ismerd meg önmagad” megfejtéseit, és inkább szívesen keresnének maguk válaszokat. Ugyanakkor szeretnek kérdezni és meghallgatni, kíváncsiak másokra. Akiket érdekelnek a tabutémák, közösség és egyén viszonya,a társadalmi kondíciók és szerepek – vagy bármi más, hiszen az asszociáció szabad.

Játékvezetők:
Trömböczky Napsugár (SZFE drámainstruktor, drámajátékos szakirány II.)
Kovács Zsuzsanna (Szegedi Egyetem Pszichológia, pszichodráma)

Korosztály: 16+

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!