Program


Szinetár Dóra – Világom hangjai – koncert a gyerekekért
3

Szinetár Dóra – Világom hangjai – koncert a gyerekekért

Az exkluzív jótékonysági koncerten keverednek a musical dallamok a klezmer hangjaival, a népdalokkal és a roma ritmusokkal. A koncerten olyan hazai és nemzetközi zenei színpadokon is elismert művészekkel láthatjuk-hallhatjuk az énekes-színésznőt együtt muzsikálni, mint Dés László, Jávori Ferenc „Fegya”, a Romengo együttes és Szirtes Edina Mókus.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Szinetár Dórát az UNICEF jószolgálati nagykövetté nevezte ki, így D. Tóth Kriszta mellett immáron két elismert közéleti személyiség segíti hivatalos formában is a szervezet munkáját. A színésznő különleges módját választotta a nagyköveti bemutatkozásnak, hiszen október végén jótékonysági koncertet ad zenésztársaival a Várkert Bazárban.

„Nagy megtiszteltetés, hogy jószolgálati nagykövetként segíthetem egy olyan hiteles szervezet munkáját, mint az UNICEF Magyarország. Hiszek abban, hogy egy gyerek, bárhol is éljen a világon, ugyanolyan fontos, és értékes kell, hogy legyen a felnőttek számára. A globális felelősséget nekünk felnőtteknek közösen kell viselnünk, hogy megfelelő körülményeket biztosítsunk a fejlődésükhöz. Legkönnyebben én is a saját környezetemben tudok tenni a gyerekekért. Különösen nagy öröm, hogy az UNICEF Magyarország egyre több programot indít a hazai fiatalok számára is” - mondta Szinetár Dóra, aki egyben bejelentette, hogy nagyköveti tevékenysége keretében jótékonysági koncertet szervez. A koncert bevétele az UNICEF Magyarország gyerekeket segítő munkáját támogatja.

 

A koncert a Várkapitányság Nonprofit Zrt., Visual Europe Zrt., Future FM Zrt., az Interticet Kft. és a Magyar Virtuózok Kamarazenekar támogatásával jöhet létre.  

 

Ajánlatunk


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!