Program


SZEMFÉNYVESZTŐ bűvészshow

SZEMFÉNYVESZTŐ bűvészshow

Lenyűgöző színpadi mutatványok, illúziók, gondolatolvasás, humor és kézügyesség – nagyszabású bűvészshow Budaörsön 2019. januárjában!
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 11. péntek, 19:30

A Szemfényvesztők több nemzetközi turné, teltházas színházi előadások, az A38 és a Fővárosi Nagycirkusz közönsége után Önnek is bebizonyítják: a lehetetlen mégis lehetséges. Kaszányi Roland, Kiss László és Szabó István – a show főszereplői mind a szemfényvesztés előadőművészetének egy-egy önálló ágát jelenítik meg a színpadon, ugyanakkor egy elképesztő közös produkcióval is elvarázsolják a publikumot.

Élje át élete egyik legkülönlegesebb estéjét január 11-én 19:30-tól a Jókai Mór Művelődési Központban. Jegyek elérhetőek elővételben november 19-től online a jegy.hu és a jmmk.hu oldalon és személyesen a Művelődési Központban, illetve a budai Figaro Bűvészboltban (Bartók Béla út 31., a Móricz Zsigmond körtérhez közel).

A fellépőkről:

KASZÁNYI ROLAND a mentalizmus mestere, aki különleges képességeivel szórakoztatja a közönségét: gondolatolvasás, telepátia, hatodik érzék. Rolando a hazai bűvészélet egyik kulcsfigurája – a Corodini Országos Bűvész Egyesület alelnöke és hosszú ideig a House of Houdini rezidens előadója -, napjaink egyik legkeresettebb mágusa.

KISS LÁSZLÓ a kézügyességi szemfényvesztés mestere, aki már több rangos nemzetközi bűvészversenyen elkápráztatta a közönséget és a zsűrit. Díjnyertes manipulációs műsorával László a fiatal generáció egyik legígéretesebb tehetsége, hazai munkái mellett nemrég Görögországban, korábban pedig Cipruson turnézott.

SZABÓ ISTVÁN a stand up comedy elemeit a bűvészettel ötvöző színpadi mágia mestere. István ereiben is a bűvészet csordogál: az egyetlen hazai bűvészdinasztia harmadik generációs képviselője, Magyarország 1969-ben alapított legendás bűvészboltjának – a Figaro Bűvészboltnak – vezetője. 2015-ben a milánói Világkiállítás hivatalos bűvészeként több mint ötezer nézőt kápráztatott el.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Kövessen minket!


További ajánlataink


Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!