Program


Személyre szabott egész napos családi városjárás

Személyre szabott egész napos családi városjárás

Ha egy City Hosttal fedezi fel valaki Budapestet, rengeteg érdekességet lát, számtalan értékes információt hall, és csak olyan dolgokat tapasztal, amik őt, a látogatót érdeklik és számára különlegesek.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Személyre szabott egész napos családi városjárás

A TRY:Budapest vezetett városjárásainak többsége nem a hagyományos tematikus vagy városi nevezetességeket bemutató túrák világába kalauzol. Olyan találkozások ezek, amelyek a városjárók számára az ő személyes igényeik, érdeklődési köreik, hangulatuk szerint alakulnak.

A TRY:Budapest City Hostjai a város házigazdái. Küldetésünk lényege a személyre szabottság, így ezek az alkalmak nem egy sztenderd forgatókönyv alapján zajlanak. Minden találkozást egyedivé tesz az adott család igénye, a társaság tagjainak attitűdje, vagy akár egy különleges alkalom.

Ha egy City Hosttal fedezi fel valaki Budapestet, rengeteg érdekességet lát, számtalan értékes információt hall, és csak olyan dolgokat tapasztal, amik őt, a látogatót érdeklik és számára különlegesek.

A City Host készül arra is, hogy az általa vendégül látott családok aktuális életeseményeihez (születésnap, névnap, közelgő esküvő, évforduló stb.) igazítsa a városjárást, meglepetésekkel, vidám, megható, az alkalomhoz illő momentumokkal.

Mindenkinek van egy saját Budapestje – a TRY:Budapesttel megismered azt, amelyik csak a Tiéd!"

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!