Program


Szekeres Adrien Stúdió koncert Unplugged

Szekeres Adrien Stúdió koncert Unplugged

Szekeres Adrien bemutatja kedvenc dalait négy kiváló zenész kíséretében. Kiss Gábor - zongora, Gátos Bálint-basszusgitár, Kovács Tamás-percussion,Schneider Zoltán - gitár., évek óta az énekesnő zenekarának tagjai.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 26. szombat, 18:00

Az egykori Pannónia Filmstúdió újra életre kelt, a falak között a filmes és a zenei szakma egyaránt otthonra talált. A sokáig elhanyagolt épületben ismét nagy dolgok születnek. 

 

Legyen ön is részese egy igazán felejthetetlen zenei élménynek, mely soha nem ismétli meg önmagát. 

 

Szekeres Adrien bemutatja kedvenc dalait négy kíváló zenész kíséretében. Kiss Gábor - zongora,  Gátos Bálint-basszusgitár, Kovács Tamás-percussion,Schneider Zoltán - gitár., évek óta az énekesnő zenekarának tagjai. 

 

Történetekkel megfűszerezett zenei kalandra invitáljuk önöket, melyet a könnyűzenei műfaj legigényesebb hallgatóinak ajánlunk!

Ajánlatunk


Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és a részvételi film kutatómódszereivel. Miért iszunk? Mikor iszunk? Mit fed el, és mit hoz a felszínre az alkohol? Miként tabusítjuk ezt a témát a magyar társadalomban?  Professzionális színészek helyett hétköznapi emberek állnak a színpadon, a személyes történeteiket osztják meg. Így vizsgáljuk velük közösen az alkoholfogyasztás különböző aspektusait és dilemmáit, nyomába eredünk azoknak a hiányoknak, melyek mögötte húzódnak. 

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

Kövess minket!


További ajánlataink


Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

Csillagok-Égbeli tűk

Fővárosi Nagycirkusz

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, melyben a porond óriási planetáriummá alakul, ahol megannyi…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!