Program


SZEGEDI JAZZ NAPOK 2017 - Bérlet - csak elővételben, okt. 15-ig váltható

SZEGEDI JAZZ NAPOK 2017 - Bérlet - csak elővételben, okt. 15-ig váltható

A közel ötven éves múlttal rendelkező SZEGEDI JAZZ NAPOK a műfaj egyik legrangosabb hazai eseménye, melyet az igényes művészválasztás és az eredeti, színvonalas koncertek tettek ismertté.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 10. péntek, 19:30

Ezúttal a mainstream ikonikus alakjai közűl érkeznek a fesztivál nagyágyúi: HAROLD MABERN, a fekete zongoristák doyenje, akinek neve összefonódott a Prestige kiadó fénykorával, valamint CYRUS CHESTNUT, aki napjaink talán legjelentősebb amerikai zongoraművésze.
Nagy várakozás előzi meg két fiatal brit muzsikus, BINKER GOLDING és MOSES BOYD vendégjátékát is. Ők a jövő sztárjai, sokan a műfaj új apostolait látják bennük. A hazai élmezőnyt BACSÓ KRISTÓF all-stars zenekara, valamint az újjáalakult RÁKFOGÓ együttes képviseli. Szeged színeiben ezúttal HAJDU KLÁRA énekesnő kvartettje mutatkozik be.

Részletes program:

Péntek:
HAJDU KLÁRA QUARTET
BACSÓ KRISTÓF QUARTET
HAROLD MABERN TRIO (USA/D)

Szombat:
RÁKFOGÓ
BINKER & MOSES (GB)
CYRUS CHESTNUT TRIO (USA/GB/GR)

Jegyárak:
1. nap: 3.500.-Ft
2. nap: 4.500.-Ft
Bérlet: 6.500.-Ft

Figyelem: Bérlet csak 2017. október 15-én éjfélig váltható!

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!