Program


Sylvain Rifflet MECHANICS (F)

Sylvain Rifflet MECHANICS (F)

Sylvain Rifflet MECHANICS (F)

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 21. szombat, 21:00

Közreműködik:

Sylvain Rifflet – szaxofon, klarinét

Jocelyn Mienniel – fuvola, kalimba

Benjamin Flament – ütőhangszerek, electronic metal

Philippe Gordiani – gitár

A francia szaxofonművész és zenésztársai legújabb, Mechanics címre keresztelt albumuk anyagát mutatják be az Opus Jazz Clubban. Sylvain Rifflet, távol az ipari zajok világától, egy különleges rock/jazz gépezetet rakott össze, s ezt az elektroakusztikus együttest úgy kormányozza, akár egy precíziós mechanizmust. Új albumának anyagába számos zenei inspiráció épült bele szervesen, elég Steve Reich, Moondog, Philip Glass, vagy Terry Riley nevét említenünk. Emellett jócskán élt a zenésztársai különleges hangszer-összeállításából adódó hibrid hangzás lehetőségeivel is. Egyszer álomszerű és nyugtalanító légkört teremt, máskor cizellált post-rockot varázsol, vagy páratlan hang-illúziókat, amelyekre klarinétja vagy szaxofonjátéka teszi rá személyes, hol lírai, hol ritmikus és perkusszív kézjegyét.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!