Program


STEVEN SEAGAL'S BLUES BAND

STEVEN SEAGAL'S BLUES BAND

Steven Seagal Budapestre hozza a bluest!
A színészlegenda és a Modern Art Orchestra a Budapest Kongresszusi Központ színpadán!  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. június 27. péntek, 20:00

A leginkább színészként ismert Steven Seagalról sokan tudják, hogy buddhista, közeli barátja a Dalai Lámának és Vladimir Putyinnak, jeleskedik a keleti harcművészetekben, valamint a fegyvert is jól forgatja Jefferson Parish sheriff-hivatalában, de most arról is meggyőződhetünk június 27-én a Budapest Kongresszusi Központban, hogy nagyon jó zenész is.
Steven Seagal blues zenekarával koncertezik a Hollywood Music Festival keretében a Budapest Kongresszusi Központban, de előtte a Modern Art Orchestra minden bizonnyal már alaposan felforrósítja majd a hangulatot. Bár Seagalt olyan filmek főszereplői között láthattuk, mint többek között a Nico, a Törvényre törve, a Lángoló jég, a Száguldó erőd, a Tűz a mélyben, A hazafi, A Professzor, a Könyörtelen csapás vagy a Machete, valójában előbb kedzett el zenélni, mint színészkedni. Tizenkét évesen kapa meg az első gitárját, és onnantól kezdve semmi mást nem játszott rajta, mint blues zenét. Azóta együtt zenélt a legnagyobb blues-legendákkal: BB Kinggel, Bo Diddley-vel, John Lee Hookerrel és a legnagyobb példaképével, Clarence “Gatemouth” Brownnal, aki a Katrina hurrikán áldozata lett. B.B. King soha nem múlasztotta el megemlíteni, milyen nagyszerű gitárosnak tartja őt. Seagal mindig is fontosnak tartotta, hogy a blues történetét és szellemét életben tartsa, ezért a világ egyik legautentikusabb blues gitárgyűjteménye is az ő nevéhez fűződik.

A színész végül édesanyja bíztatására adta ki első albumát Songs from the Crystal Cave címmel, amely a legsikeresebb lemezek között volt Európában. A blues mellett a pop, a jazz és a reggae keveredik a korongon, és Stevie Wonder harmonikaszólóját is hallhatjuk rajta. 2007-es albumán látszik, hogy hű marad a letisztult blues gyökereihez. A Mojo Priest című albumának dalai jól tükrözik milyen zenei hatások érték Seagalt, aki a történetmesélést a lehető legügyesebben valósítja meg dalain keresztül. A kritikák szerint ez az egyik legjobb valaha megjelent blues album, amelyen nemcsak a színész finom gitárjátéka, de olyan blueslegendák “esszenciája” is egyesül, mint Muddy Waters, BB King, Bo Diddley, Robert Lockwood Jr, Ko Ko Taylor, James Cotton, Willie “Pine Top” Perkins és Hubert Sumlin.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Kövess minket!


További ajánlataink


Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six Szép

UP Újpesti Rendezvénytér

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!