Program


Spirit Es(e)tek 9. - Gundel Takács Gábor sorozata (Lucifer - változatok

Spirit Es(e)tek 9. - Gundel Takács Gábor sorozata (Lucifer - változatok

Milyen élethelyzeteket rejt egy-egy klasszikus (vagy épp kortárs) színdarab? Abban reménykedünk, hogy a jól megfogalmazott és színészek által be is mutatott kérdéseink-elemzéseink nézőinkben válaszokat indukál(hat)nak majd.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

SPIRIT ES(e)Tek címmel indítunk új sorozatot, Gundel Takács Gábor vezetésével.

Milyen élethelyzeteket rejt egy-egy klasszikus (vagy épp kortárs) színdarab? Fordítsuk ezt le hétköznapi, mindenki által ismert szituációkra, játsszunk velük, elemezzük, játsszuk újra, változtassuk a paramétereket, nézzük meg egy-egy darabbéli család és/vagy közösség együtt érvényesülő és mindenkire másképpen ható lelki mezőjét, és ezen keresztül tegyünk fel kérdéseket, melyek nyilván az önismeretről (is) szólnak. Abban reménykedünk, hogy a jól megfogalmazott és színészek által be is mutatott kérdéseink-elemzéseink nézőinkben válaszokat indukál(hat)nak majd.

A 10 részes sorozat szeptember 9-én indul, a Három nővér c.darab kapcsán.

Az esteken egy pszichológus sazkértő mellett a Spirit művészei: Perjés János, Szitás Barbara, Szíjártó Aurélia vesznek részt, Bányai Gábor irányításával

Ajánlatunk


Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Kövess minket!


További ajánlataink


Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!