Program


Somnakaj Church - templomi koncert

Somnakaj Church - templomi koncert

A Somnakaj csapat célja a templom turnéval, hogy bevigye a hívő emberek közegébe is a roma kultúra szépségét.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 12. vasárnap, 18:00

Ráirányítsa a figyelmet az elfogadás fontosságára, az előítéletek csökkentésére. A projekt célja, hogy tudatosítsa a mindennapokban az együtt és egymásért gondolkodás fontosságát, valamint útmutatást és biztatást jelentsen mindazon fiatalok számára, akik nehéz szociális körülményeik ellenére is elindulnának az életben és kitűznek maguk elé megvalósítandó célokat. Ezen célok megvalósulását és gondolatok terjesztését szolgálják a Somnakaj csapat által elindított törekvések, mint pl. az 2017-ben országos, közel 100 állomásból álló templom koncert turné. Ez a turné nem "csak" koncertekből áll, hanem adománygyűjtő körút is egyben, a helyi egyházfők segítségével, irányításával.Az adományokat a Somnakaj csapat gyűjti össze és szállítja le az adott város plébániájára, hogy azok kiosztásra kerülhessenek a rászorulók között. Ezek leginkább tárgyi támogatások, de adományjegyet is lehet vásárolni.A koncert repertoárja az előadásunkból válogatott, ill. továbbá autentikus és modern formában feldolgozott cigánydalokból áll. Szereplői az előadás fellépőiből és meghívott sztárvendégekből állnak.

Ajánlatunk


Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!