Program


Sokszemközt - A magyar valóság Havas Henrik szemével

Sokszemközt - A magyar valóság Havas Henrik szemével

Martin Luther King azt mondta, hogy "VOLT EGY ÁLMOM”. Hát a Leonardo Clubnak is van egy álma és ezt kívánjuk megvalósítani.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 27. hétfő, 19:00

Dédelgetett álmunk, hogy Egerben ne csak a tizenéveseknek legyen szórakozási lehetőségük, hanem az idősebb korosztálynak is. Olyan kulturális és egyéb a különböző korosztályoknak szóló programok szervezését vállaljuk be, amikre szívesen érkezik mindenki, és tartalmas kikapcsolódást fognak jelenteni minden korosztálynak. Legyen ez akár prózai, tudományos, technikai, humoros vagy akár zenés esemény.
De mitől lesz rendhagyó egy programsorozat? 

Hiszen előadókat, művészeket számtalan esetben hívnak Egerbe. Ettől még nem rendhagyó valami.
A jegyvásárláskor mindenkinek van lehetősége un. V.I.P jegyet vásárolni. Ezzel a V.I.P jeggyel az előadás után egyfajta közönség, író olvasó találkozóra, egy személyes beszélgetésre van lehetőség.

Az idősebbek talán emlékeznek a tévézés atyjának is nevezett Vitray Tamás ÖTSZEMKÖZT című beszélgetős műsorára. Sajnos ez a fajta műsor struktúra már abban a formában nem nagyon létezik, ezért úgy gondoltuk, hogyha a tévé ezt már nem tartja elég TRENDINEK, akkor majd mi megcsináljuk magunknak. Mivel a szemek száma több lesz, mint 5 ezért a mi programsorozatunk elnevezése nem ÖTSZEMKÖZT lett, hanem: SOKSZEMKÖZT.

Olyan embereket szeretnénk meghívni, akivel magán emberként is szívesen beszélgetnénk, vagy olyan életútja volt/van, amire kíváncsiak vagyunk.
 
A SOKSZEMKÖZT következő műsora: Havas Henrik

A műsor címe: "A Magyar Valóság Havas Henrik Szemével!"

"Nagyon nehezen tudom elviselni azokat a kollégákat-, akik tudatosan olyan képet próbálnak kialakítani magukról, ami nem valós. Tudom, hogy hazudnak, vagy képmutatóak. Nem az én dolgom lenne jelezni, de egyszerűen nem bírom, és megőrülök tőle. Kik vannak a celeb világban? Ki hogyan került oda? Kik a sztárok? Mi a különbség? Ismert celebek intim kalandjai."

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!