Program


smART! XTRA // ILLÚZIÓK - InsideOut Escape Games (FI) – LaLuz Visuals – Látványház: MAGIC BOX

smART! XTRA // ILLÚZIÓK - InsideOut Escape Games (FI) – LaLuz Visuals – Látványház: MAGIC BOX

INTERAKTÍV TÉRJÁTÉK

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 20:00

Szereted a trükkös rejtvényeket és a kreatív kihívásokat? Szívesen kirándulnál a szemhökkentő optikai illúziók világába? Akkor csukd be magad mögött a Magic Box ajtaját és tedd próbára leleplező képességed!

A smART! XTRA-sorozat 20. jubileumi alkalmát a szabadulós játékok ihlette térinstallációval és interaktív performansszal ünnepli. A kiscsoportos vezetett kalandtúra egyes állomásain fény derül szemfényvesztő technológiai fortélyokra és a résztvevők egy dramaturgizált térjáték során találhatják meg a kivezető utat az alkalmilag kulcsra zárt Trafóklubból.
 
A helsinki székhelyű InsideOut Escape Games, a számos hazai és nemzetközi fényfestészeti projektet jegyző LaLuz Visuals és a Látványház látványtörténeti kiállítás kurátorainak közös térjátéka egy optikai talányfejtő utazásra invitál a hologramok, diaképek, UV-reagens tárgyak és különböző vizuális valósághekkelő technikák univerzumába. Kaszás Ágnes és Lidia Bäck a tárgyi környezet és az élő előadói jelenlét manipulációs eszközeinek felhasználásával, analóg és high tech látványelemek és kellékek segítségével egy több érzékszervre ható történet szereplőivé avatja a látogatókat.
 
Előadók: KASZÁS Ágnes, Lidia BÄCK
Sorozatszerkesztő: KOVÁCS Andrea
Kreatív koncepció: Let it Be! art agency
Együttműködő partnerek: LaLuz Visuals, Látványház

InsideOut Escape Games (FI)

A Kaszás Ágnes színésznő és Purnhauser Zsófia grafikus által Finnországban elsőként alapított interaktív szabadulós játékközpont, az InsideOut Escape Games valós életszituációkon alapuló történetekkel dolgozik. Az egyedi dizájnnal kivitelezett tematikus szobákba látogató rejtvényfejtő csapatoknak közös kooperációban, a körülöttük lévő tárgyak és a kapott utasítások segítségével, meghatározott idő alatt kell megtalálniuk a kiutat a lezárt terekből. A megoldásokhoz nincs szükség speciális előképzettségre, csak csapatmunkára és játékos kreativitásra.

LaLuz Visuals
 
A LaLuz Visuals 1999 óta foglalkozik fényfestéssel számos hazai és külföldi kulturális, civil és céges megrendelői projekt vizuális tervező partnereként. Munkáik rendszeresen láthatóak kiállításokon, színházi és televíziós produkcióban, fesztiválokon, nemzetközi művészeti, szakmai találkozókon. Céljuk, hogy új dimenziókat, látványos térélményt teremtsenek fénnyel és színekkel.

Látványház
 
A Látványház tudományos-művészeti játszóházként utat nyit a vizualitás lenyűgöző világába, betekintést ad annak történetiségébe különböző típusú optikai eszközökön keresztül. A kiállítás alapvető törekvése, hogy a tudomány és művészet területeit közös rendszerként használva mind szélesebb körben elősegítse a reflexív gondolkodás és a kreatív készségek fejlesztését.
 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!