Program


smART! XTRA // AV composers

smART! XTRA // AV composers

smART! XTRA // AV composers
INTERAKTÍV INSTALLÁCIÓ - A ROM - Riders on the Mall Fesztivál keretében

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 30. csütörtök, 19:00

 Angolul magyar tolmácsolással
 
A nemzetközi AVnode hálózat LPM 2015-2018 (Live Performers Meeting) programja az audiovizuális élőművészet népszerűsítését tűzte ki célul Európa különböző országaiban. Magyarországon a Riders on the Mall Festival ad helyet a szakmai seregszemlének, melynek felvezető estéje a smART! XTRA sorozat AV composers tematikus része lesz. Ezúttal magyar művészek mellett holland projekteket is megismerhetünk a valós idejű képzenészet és mappingelés területéről.
 
Herczeg Tamás és Bordos László Zsolt a 2000-es évek eleje óta foglalkozik fényfestéssel, grafikus animációs és tárgy- valamint épületvetítéssel számos hazai és külföldi kulturális, civil és céges megrendelői projekt vizuális tervező partnereként. Munkáik rendszeresen láthatóak színházi és opera produkcióban, koncerteken, fesztiválokon, nemzetközi művészeti és szakmai találkozókon.
 
A Bordos.ArtWorks 3d mapping alkotásaival a műfaj elismert úttörői közé tartozik – Európa mellett vetítettek már Amerikában, Ausztráliában és Japánban is. Herczeg Tamás a digitális technológiák használata mellett előszeretettel kísérletezik analóg eszközökkel is. Szilágyi Csilla üvegművésszel közös TRANSFUSE c. performansza az üveg-fény-hang médiumait egyesítik. A geometrikus modulokból álló üvegkompozícióra vetített fények a zene ritmusára reagálva képeznek egyedi fényrajzolatokat.

A holland Oddstream produkciós ügynökség saját oktatási programjával úgy teszi elérhetővé széles közönség - felnőttek, gyerekek és szakmabeliek - számára az audiovizuális technikákkal való megismerkedést, hogy megőrizhessék alkotói autonomitásukat. Workshopjaik és videómapping megrendeléseik mellett interaktív installációkat készítenek, kétévente pedig saját fesztivált szerveznek. Marlijn Gelsing a budapesti Hacking Nature workshopon mohák és szenzorok segítségével vezet be az interaktív fényjelenségek világába.

Meghívott résztvevők: BORDOS László Zsolt, HERCZEG Tamás, SZILÁGYI Csilla, Marlijn GELSING
Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea
Kreatív koncepció: Let it Be! art agency
Együttműködő partnerek: MÜSZI – Művelődési Szint, Budapesti Metropolitan Egyetem

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!