Program


XSisi karácsonya – séta a Várkert Bazárban

XSisi karácsonya – séta a Várkert Bazárban

Budai Vársétánkon felidézzük Erzsébet osztrák császárné és magyar királyné karácsonyait, egyben születésnapjait. Hogyan telt az ünnep az uralkodói család körében és milyen ajándékokkal lepték meg egymást? Hogyan köszöntötték Sisit a születésnapján? Az adventi hétvégéken indított sétáinkon különleges meglepetéssel kedveskedünk: Sisi kedvenc süteményét, az eredeti császári recept alapján készített florentinert kínáljuk vendégeinknek.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 19. vasárnap, 14:00

Indulás: 1013 Budapest, Ybl Miklós tér - Ybl Miklós szobor

Érkezés: 1013 Budapest, Ybl Miklós tér

Időtartam: 60 perc

12 éves kortól ajánlott.

Jó tudni!

A Sisi karácsonya című sétánk útvonala nem akadálymentesített, meredek lépcsőkön is közlekedünk. Kérjük, ezt vegye figyelembe a jelentkezéskor. 

Programunk rossz időjárás (esőzés, havazás) esetén is elindul. 

Sétánk a meghirdetett időpontban, pontosan indul, a későn érkezőket nem áll módunkban megvárni. Megértését köszönjük! 

 Az oldalon közzétett fotók, szöveges tartalmak, valamint a Budai Várséták programelemei és sétái során elhangzó előadások szerzői jogi védelem alatt állnak, amelyek jogtulajdonosa a Várkapitányság Nonprofit Zrt. A jogtulajdonos engedélye nélkül tilos azokat részben vagy egészben akár eredeti, akár átdolgozott formában rögzíteni, többszörözni, nyilvánosan előadni vagy a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni, harmadik személynek továbbadni. A jogtulajdonos fenti jogainak megsértése esetén fellép a jogsértővel szemben és megindítja a vonatkozó jogszabályok által biztosított eljárásokat.

Ajánlatunk


A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Gamer Symphony 2024

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, MVM Dome

ÚJRA GAMER SYMPHONY! A Budafoki Dohnányi Zenekar fergeteges, nagy sikerű, látványos game music show-ja június 9-én az MVM Dom-ban.

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!