Program


Siklóernyős Tandem Repülés (Csörlőpályán)
2

Siklóernyős Tandem Repülés (Csörlőpályán)

Ahogy csak lebegünk és suhanunk a magasban, szinte semmi sincs odafent körülöttünk, csak a végtelen szabadság, mintha valóban tudnánk repülni.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Ahogy csak lebegünk és suhanunk a magasban, szinte semmi sincs odafent körülöttünk, csak a végtelen szabadság, mintha valóban tudnánk repülni. Aki már kipróbálta a siklóernyőzést azt mondja, hogy pontosan olyan érzés, mint amikor a repülésről álmodunk. Mivel nincs zuhanás, motorzúgás és a repülés nagyon alacsony sebességgel történik (25-35 km/óra), így a lebegéshez ez az élmény áll a legközelebb.

 

Fontos információk

Helyszín: Hármashatárhegy, Pilis, Gödőllő, Csákvár, KalocsaA program időjárás függő, ezért az időpontot és a helyszínt rendszerint az éppen aktuális szélirány határozza meg.A voucher 1 fő repülését tartalmazza.A program 7 éves kortól ajánlott. A program 10-25 perces, mely időtartam a légáramlatok függvényében változhat.

25 kg-nál nehezebb és 110 kg-nál könnyebb személyek vehetnek csak részt a repülésen.Bármilyen krónikus betegségről, ami befolyásolhatja a repülést, még a repülés előtt tájékoztatni kell a pilótát (cukorbetegség, epilepszia, stb.).A programon téli időszakban is részt lehet venni.Napszemüveg, sportos, szélálló öltözet szükséges (nyáron is), illetve zárt cipő, ami lehet sportcipő, vagy túrabakancs.

Repülés előtt 24 órával tilos alkoholt fogyasztani, vagy bármilyen más tudatot befolyásoló szert.

Kamerás felvétel kérhető a repülésről, ennek anyagi vonzata nincsen, viszont ezt az időpontfoglalásnál előre kell jelezni, illetve egy 4-32 Gb-os Micro SD kártyát kell vinni a helyszínre a felvétel rögzítése miatt.

 

 

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!