Program


Showder Klub válogató, műsorvezető: Felméri Péter

Showder Klub válogató, műsorvezető: Felméri Péter

Showder Klub válogató,

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 20. hétfő, 19:00

Műsorvezető:Felméri Péter:

Kolozsváron született 1982-ben, Felméri Péter néven. Járt óvodába, iskolába és egyetemre is, de ez már senkit sem érdekel. Humorral önszántából kezdett el foglalkozni barátai unszolására, és így 2006-ban megnyerte az Erdélyi Humorfesztivált. Azóta sokszor fellépett itt-ott és kevésszer máshol is. Miután 2007-ben kipróbálta magát a Dumaszínház tehetségkutatóján, a Fiatal Félőrültek Fesztiválján, szép lassan a fővárosba szokott. Kedvenc kerülete a hetedik, de ez bocsánatos bűn. 

A Dumaszínház tagjaként lépett már fel szárazon és vizen, magyarul és angolul, kisebb és nagyobb közönség előtt. Adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas fellépő kisebb-nagyobb zárt termekben, hotelekben, szabadtéren, színházakban, köztereken, falunapokon, hajókon, repülőkön és merjük kijelenteni, akár űrhajókon is. 

2011-ben jelent meg eddigi egyetlen könyve “A három UFÓ” címmel, egy könnyed és humoros regény, ami napjaink Budapestjén játszódik.

 

Fellépők:Fülöp Viktor:Általában saját magára hasonlít, de fellépésein mindig személyesen jelenik meg. A közgazdasági egyetem legsikeresebb évfolyamtársgyűjtője, hisz tanulmányai 11 éves hajszájában sokan végeztek mellette. Testmagasságához képest alacsony, de a tükörben mindig jobban néz ki, mint élőben. Figyel a munkavédelemre, így olykor alváshoz is gumitalpú cipőt használ.

Budapesten az otthona, de szívesen megy haza gyermekkorát jelentő Tiszaújvárosba is.

Kedvelt középiskolai tanár, profi BKV ellenőrfigyelő és népszerűségre vágyó humorista.

Tehetségére sokan felfigyeltek már, de sosem árulták el neki.

Többszöri maratonfutó, gyakorlott Balaton-átúszó, de a nevettetés jelenti számára a legfőbb örömforrást.

Eddigi felívelő pályafutása során sokszor adott már autogramot magának.

 

Gaál Dániel:

Gaál Dániel vagyok, tatai gimnazista. Jelenleg a csapatban én vagyok a legfiatalabb, ezért minden fellépésemet hamar be kell fejeznem, mert kilencre haza kell érnem. A Showder klub és a Comedy Central bemutatja hatására kezdtem el a humorral foglalkozni, és így a tanáraim is jobban örülnek, hogy nem az órák alatt, hanem este a színpadon beszélek. Műsoraimban gyakran beszélek tanárszüleimről, nagyszüleimről, az extrém sportokról és az ezekhez kapcsolódó sérüléseimről, valamint a diákéletről (ahogy én látom).

Remélem nem okozok csalódást.

 

Jó szórakozást kívánok!

 

Kővári Máté:

A leggyorsabb sperma. Realista álmodozó. Diplomás rocker.

Kezdetben amerikai stand-uposokat néztem, aztán az Esti Showderben láttam, hogy nálunk is van ilyen. Eldöntöttem, hogy én is ezzel akarok foglalkozni. Minden bátorságomat összeszedtem, és 3 évvel később lementem a Dumaszínház tehetségkutatójára (FFF). Ez 4,5 éve volt. Most itt tartok?

 

Musimbe Dávid Dennis:

Nem egy tipikus hajdúnánási név, édesapám dél afrikai, édesanyám magyar, tulajdonképpen afro magyar lennék! Én itt születtem, de a 31 év alatt hozzászoktam, hogy állandóan „nice to meet you”-val köszönnek nekem. Imádom a meglepődött arcokat, mikor is szembesülnek a ténnyel, hogy hmmm és a csávó beszél magyarul, mondjuk így, hogy itt születtem így nem nehéz…

 

Értékesítéssel foglalkozom több mint 10 éve, véleményem szerint az egyik legnagyobb személyiség fejlődés a világon! Kiskoromban amúgy hatalmas nagy Jackson Five-os afro hajam volt, az öregnénik imádták fogdosni, simogatni, azóta picit félek az öregnéniktől!!! Szeretem megélni a jelent, és picit hedonista is vagyok! Nagyon!

 

Pólyán József:

Egy szabolcsi kis faluban született és nőtt fel, ahol megismerhette a szabolcsi szubkultúra és a falusi lét minden csínját-bínját. Megismerkedett a mezőgazdaság minden örömével, amit azóta is bőszen emleget. Tőle ismerhettük meg a tirpák tájszólás szépségeit. 

Budapesten vállalati robot lett. Felfedezte a multinacionális vállalati környezetet. Saját bevallása szerint, ő volt a legrenitensebb manager, akit soha nem sikerült igazán megtörni. Ez abban az időben volt, mikor még megpróbált normális ember lenni. Aztán rájött, hogy ő humorista, és egyszerre minden értelmet nyert. 

 

Hosszú utat járt be idáig. Végzettsége szerint politológus és kertészmérnök. Volt már őstermelő, kereskedő, kertész, vállalkozó, manager. Most viszont megtalálta a helyét a színpadon. Most már csak azért szomorú, mert néha le kell jönnie onnan. 

 

Valtner Miklós:

A real V.I.C!  (very important clown). Tatabányáról induló artista, aki nem rest megosztani a cirkuszvilág viszontagságait a közönségével. Nem riad vissza a törpés poénoktól, hiszen tiszteletbeli tagja a „törpe és a hét hófehérke” klubnak. Tanári babérokra is tört, vendéglátósok idomítását vállalta magára, hogy ne legyen annyi „Éttermi fogyatékos” a szakmában. Rengeteg story-ja innen és a fellépéseiről származik, de nyitott szemmel jár a média megfigyelésében, jó szeme van a  ”mások szemében szálka” felfedezéséhez.

Kizárólag a hangja miatt nem lett zenész, és a néptáncos karriert is csak azért hanyagolta, mert rá kellett jönnie, hogy ahogyan ő táncol, na olyan nép biztos hogy nincs!

Hobbija a városi emberek megfigyelése és kielemzése, nem tűri szó nélkül a bénázást, és hangos nevetésben tör ki, ha valaki nekimegy a fotocellás ajtónak, mert az valamiért nem nyílik ki.

 

A közönség által csak Mályki-nak nevezett humorista, nem ma kezdte a szakmát, hanem holnap lesz egy napja, hogy belevágott…

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Kövessen minket!


További ajánlataink


Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!