Program


Showder Klub felvétel –  Orosz György, Lorán Barnabás "Trabarna", Al-Gharati Magyed, Rekop György

Showder Klub felvétel – Orosz György, Lorán Barnabás "Trabarna", Al-Gharati Magyed, Rekop György

Showder Klub TV felvétel

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 1. hétfő, 17:45

A TV felvételen az ültetés nem minden esetben érkezési sorrendben zajlik, nézőtéri koordinátorok fogják segíteni!Kapunyitás a jegyen feltüntetett időpont előtt negyed órával.A helyszínen vacsorázási lehetőség nincs, italokat tudnak fogyasztani a felvétel előtt és után a bárban, illetve az asztaloknál.
A ruhatár használata kötelező lesz, melynek díja 300 Ft/kabát.

 

Al-Gharati Magyed

Magyed magyar édesanya és jemeni édesapa gyermekeként született Dombóváron. A család kulturális sokszínűsége Magyed humorában is tükröződik. A Humortechnikum országos tehetségkutató verseny győztese volt 2013-ban, így a legjobb 20 év alatti humorista Magyarországon. A győzelem bemutatkozási lehetőséget biztosított neki a Rádiókabaréban és a Comedy Central tv csatornán, de 2014. szilveszterén a TV2 közönsége is láthatta. A KOmédia Stúdió Humortársulat tagja.

Orosz György

Humorista pályáját a debreceni MJU Társulatban kezdte 2004-ben, majd 2010 szilveszterén megnyerte a tv2 Frizbi stand-up comedy versenyét, ahol Bochkor Gábor, Boros Lajos és Nacsa Olivér ítélték neki oda az első helyet. 2011 óta fellép a Comedy Central tv-csatorna saját gyártású stand-up műsorában. 2012 óta szerepel a nagy múltú Rádiókabaréban, arca ismerős lehet az OTP reklámokból is. 2013-ban szerződtette az RTL Klub Showder Klub című műsora. A KO MEDIA STUDIO Humortársulat alapítója és művészeti vezetője. Sajátossága a különleges helyszíneken való fellépés, humorizált már távolsági buszon, templomban, börtönben, és a magyar-szlovák határvonalon.

Lorán Barnabás

Lorán Barnabás, ismertebb nevén Trabarna a belsőégésű motorok hangjára specializálta magát, amelyeket életképekbe illeszt.

A népnyelvben Hutyutyuként élő csillag, a Magyar Rádió Humorfesztiváljának egyik győztese.

Rekop György

A XX. Kerület réme. Országosan ismeretlen humoristának mondják. Ez nem igaz, mert 3-an felismerték már az utcán, ebből egy az unokatestvére volt. Jelenleg általános iskolában oktat földrajzot és kémiát.

Nagy álma, hogy egyszer valakiknek, vagy valamiknek a saját halottja legyen. Legnagyobb félelme, hogy egyszer megcsípi egy olyan darázs, amitől pozitív doppingtesztet produkál. Ki nem állhatja a nyalizást! Legnagyobb példaképe és mentora Litkai Gergely többszörös bon-bon díjas Karinthy gyűrűs humorista, a Dumaszínház atyja.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Kövess minket!


További ajánlataink


Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!